Αυτό είναι το όνομα του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι!
Κι επιτέλους μάθαμε το όνομα του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι!

Το νεογέννητο μωρό της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι έχει γίνει πρωτοσέλιδο τις τελευταίες ώρες και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Από την πρώτη του εμφάνιση, μέχρι και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς έχει καλυφθεί από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Η νέα ανακοίνωση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών είναι αυτή για το όνομα το νεογέννητου αγοριού!

Μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, αλλά και την επίσκεψη στη βασίλισσα Ελισάβετ, ανακοινώθηκε το όνομα του μωρού. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση του παλατιού, ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι θα ονομάζεται Άρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν Γουίνδσορ.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το όνομα δεν επιλέχτηκε στην τύχη!

Το “Άρτσι” σημαίνει αληθινός και τολμηρός, ενώ το “Χάρισον” σημαίνει γιος του Χάρι. Το Μάουντμπάτεν Γουίνδσορ είναι το επώνυμο της οικογένειας. Για την ακρίβεια, το επώνυμο που συμφωνήθηκε και έλαβε ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η ίδια ανακοίνωση ήρθε και από μία ανάρτηση στο Instagram. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό που έχουν ανοίξει η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι γράφει:

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το όνομα του πρωτότοκου γιου τους. Άρτσι Χάρισον Μάουνμπάτεν Γουίνδσορ. Αυτό το απόγευμα η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Χάρι έδειξαν στην Αυτού Μεγαλειοτάτη, την Βασίλισσα το όγδοο εγγόνι της στο κάστρο του Γουίνδσορ. Παρόντες ήταν ο Δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ σε αυτή την ειδική περίσταση.”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Duke and Duchess of Sussex are pleased to announce they have named their first born child: Archie Harrison Mountbatten-Windsor This afternoon Their Royal Highnesses introduced Her Majesty The Queen to her eighth great-grandchild at Windsor Castle. The Duke of Edinburgh and The Duchess’ mother were also present for this special occasion. Photo credit: Chris Allerton ©️SussexRoyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share their first public moment as a family. They are so incredibly grateful for the warm wishes and support they’ve received from everyone around the world, since welcoming their son two days ago. Photo cred: Chris Allerton ©️SussexRoyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Δες επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι μόλις κυκλοφόρησαν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;