Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε το λόγο που δεν συνεχίστηκαν οι
Γιατί η σειρά δεν πήγε τελικά στον τρίτο κύκλο;

Οι “Δύο Ξένοι” ήταν μια από τις αγαπημένες μας ελληνικές σειρές και ακόμη μια μεγάλη σκηνοθετική επιτυχία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Δυστυχώς, όμως, η λατρεμένη κωμωδία που προβλήθηκε από το κανάλι του Mega διήρκεσε μόνο για δύο σεζόν και, παρότι πήρε το πράσινο φως για τον τρίτο κύκλο, δεν κατάφερε τελικά να συνεχιστεί, λόγω υποχρεώσεων των συντελεστών σε άλλες δουλείες.

Η Εβελίνα Παπούλια, λοιπόν, βασική πρωταγωνίστρια των Δύο Ξένων και πολυαγαπημένη “Μαρίνα” της σειράς, μίλησε στο Top Story, μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, την τηλεοπτική μνηστή του “Κωνσταντίνου Μαρκορά” (Νίκος Σεργιανόπουλος).

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για το πώς και το γιατί η σειρά δεν πήγε τελικά σε τρίτο κύκλο, παρά την τότε μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, ενώ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε κυρίως στον Νίκο Σεργιανόπουλο, τονίζοντας πως «Υπήρχε πολύ πάθος γι’ αυτό που κάναμε, μεγάλη αγάπη. Με τον Νίκο είχαμε εξαιρετική σχέση, ήμασταν φίλοι και εκτός πλατό. Ήταν ένας άνθρωπος στο πλατό πάρα πολύ κλειστός, είχες την αίσθηση ότι δεν μιλιέται πολύ».

Η Παπούλια από την πλευρά της δήλωσε ότι: “Με ακολουθούσε μετά η επιτυχία της Μαρίνας και όσοι με γνώριζαν δεν μπορούσαν να ταυτίσουν το ρόλο με μένα, σαν Εβελίνα. Με κυνηγούσε η επιτυχία του ρόλου. Μου πρότειναν παρόμοιους ρόλους μετά και δεν τους έκανα. Δεν έγινε ο τρίτος κύκλος γιατί δεν μπορούσαμε να ρυθμιστούμε όλοι μαζί. Εγώ είχα κάνει το παιδί, μετά ήταν ο στρατός του Αλέξανδρου… Έπεσαν πολλά μικρά πράγματα, που ενώ μπήκαμε στη διαδικασία να τα λύσουμε, τελικά μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;