Απίστευτο! Φάλαινα επιστρέφει κινητό σε μία γυναίκα και γίνεται viral!
Ακόμη και αν στο έλεγαν, δε θα το πίστευες!

Φαντάζεσαι εκεί που έχεις πάει μία βόλτα με ένα σκαφάκι να έρθει μία φάλαινα και να σου φέρει το… κινητό σου; Κι όμως, αυτό έγινε στην πραγματικότητα σε μία γυναίκα και η ανάρτησή της έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Πρόκειται για μία φάλαινα μπελούγκα, όπως ονομάζεται. Και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα φιλική με τους ανθρώπους!  Το συγκεκριμένος είδος φάλαινας είναι ιδιαίτερα φιλικό και πως έχει πολύ καλούς τρόπους.

Η ιστορία, λοιπόν, του κινητού και της φάλαινας αφορά μία γυναίκα, την Ίζα Οπντάλ, που είχε πάει μία βαρκάδα!Έτσι, όπως, ήταν στη βάρκα, η νεαρή γυναίκα είχε βάλει το κινητό της στην τσέπη της για να μην της πέσει. Τελικά, γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα. Τη συνέχεια, σίγουρα δεν την περίμενε!

Η νεαρή γυναίκα πίστευε ότι έχασε για πάντα το τηλέφωνό της, αλλά, η φύση είχε άλλα σχέδια. Η Ίζα, λοιπόν, παρατήρησε μια φάλαινα να κουβαλά στο στόμα της το κινητό της.

Η φάλαινα πλησίασε τόσο πολύ στη βάρκα που η Ίζα απλά άπλωσε το χέρι της και μπόρεσε να πιάσει το τηλέφωνό της από το στόμα της. Ευτυχώς που ένας φίλος της αποθανάτισε τη στιγμή σε βίντεο και μπορούμε να τη δούμε. Γιατί, αλήθεια, δε θα το πιστεύαμε ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο!

Κι όπως, ήταν φυσικό, η φάλαινα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Μήπως, τώρα, άλλαξες λίγο γνώμη για τα τεράστια αυτά θηλαστικά των θαλασσών;

Δες το σχετικό βίντεο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

when animals are kinder than humans ?? #beluga #whale This video is being represented by LADbible Group. To use or license this video please email licensing@ladbiblegroup.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISA OPDAHL LARSSON | 21 (@isa.opdahl) στις

Δες επίσης: Το πιο σέξι σποτάκι που έχουμε δει είναι αυτό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σουηδίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;