Η Gillette Unileague πάει Ρέθυμνο!
Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague!

Το Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5, Gillette Unileague βγάζει τους πρωταθλητές του σε όλη την Ελλάδα και ταξιδεύει την ερχόμενη εβδομάδα στο Ρέθυμνο για να ζήσει την πανηγυρική τελική φάση από τις 17 έως τις 19 Μαΐου, από την οποία θα αναδειχθεί ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής και Κυπελλούχος!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός πρωταθλήματος και στην πόλη του Ηρακλείου ανάμεσα στις ομάδες Στρουμφίτες και η ΙΕΚ Μορφή. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Στρουμφίτες από το τμήμα ηλεκτρολογίας επικράτησε στην αναμέτρηση με σκορ 14-4 δείχνοντας ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε τελικούς από την ομάδα ΙΕΚ Μορφή η οποία φέτος για πρώτη χρονιά συμμετείχε στον μεγάλο τελικό.

Ο τελικός πρωταθλήματος του Βόλου ανάμεσα στις ομάδες Alex και Magicians ήταν επίσης εξαιρετικός. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι Alex για 8η συνεχή χρονιά κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την πανελλήνια τελική φάση του Ρεθύμνου. Το σκορ του αγώνα έληξε 6-10 με την ομάδα Άλεξ να κάνει μία συγκινητική ανάρτηση στα social media μετά την λήξη του αγώνα, αφού αφιέρωσαν την νίκη τους σε ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο το οποίο δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Στην Αθήνα, οι Moschato Bulls ήραν τον τίτλο του τοπικού πρωταθλητής, επικρατώντας επί των Κωστάκηδων με 1-0 και στον τελικό Κυπέλλου, οι Partenopeoi ήταν θριαμβευτικοί κερδίζοντας το σκορ με 7-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Αθηνών:
Μικρός Τελικός Κυπέλλου
Babades-Φορτωτές 4-5

Τελικός κυπέλλου
Partenopeoi-Physio 7-3

Μικρός Τελικός Πρωταθλήματος
ΒΒΗ-AMIGOS 4-5

Τελικός Πρωταθλήματος
KΩΣΤΑΚΗΔΕΣ-MOSCHATO BULLS 0-1

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2019 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου τον προσεχή Οκτώβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;