6 σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον δεν είσαι ευχαριστημένη με τη σχέση σας
Μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση;

Οι σχέσεις, το ξέρουμε καλά, είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ανθρώπινης συνύπαρξης και (θέλουμε – δε θέλουμε) παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση και γενικότερα στην όλη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.

Αν, λοιπόν, είσαι σε μια ερωτική σχέση, αλλά δεν αισθάνεσαι και πολύ καλά με την όλη φάση ανάμεσά σας, τότε μάλλον θα έχεις προσέξει κάποια ανησυχητικά σημάδια και καλό είναι να τα αποκωδικοποιήσεις με τον καιρό.

Το να είσαι με κάποιον και να μην αισθάνεσαι την ευτυχία που σου αξίζει, δεν είναι αμελητέο και οφείλεις να δεις πού βρίσκεται το πρόβλημα.

Τα παρακάτω σημάδια φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας και, από ότι φαίνεται, ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση!

1. Δεν αισθάνεσαι σαν να είσαι σε σχέση και δε το βλέπεις σχεδόν ποτέ. Λογικό να μην έχετε τα ίδια ωράρια, αλλά είπαμε! Αν νιώθεις τόση μοναξιά, τότε μήπως καλύτερη επισήμως μόνη;

2. Είστε μαζί και ασχολείται περισσότερο με το κινητό του, παρά με σένα. Απαράδεκτο.

3. Δε σου προτείνει συχνά να βρεθείτε, εκτός αν κάνεις εσύ πρώτη κίνηση, οπότε θα σου πει “ναι.”

4. Θυμώνει με το παραμικρό και γίνεται απόμακρος.

5. Δε φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος να κάνετε μια συζήτηση και να δείτε τι πάει λάθος, αντιθέτως προτιμά να αποφεύγει τέτοιες καταστάσεις.

6. Δε σε ρωτάει γενικά πως είσαι ή πώς περνάς τη μέρα σου και όταν μιλάτε αναφέρεται συνήθως μόνο στον εαυτό του, μονοπωλώντας τη συζήτηση.

Δες και αυτό: Οι 4 (καλύτεροι) λόγοι για να μην τα ξανά βρεις με τον πρώην σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;