3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα στη δουλειά σου!

Από neolaia.gr Team 13 Μαΐου 2019

Αν θέλεις να δείξεις μία καλή εικόνα στη δουλειά σου, αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα κάνεις με τίποτα!

Κάθε νέα δουλειά είναι και μία μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να τη συγκρίνεις με την προηγούμενη. Είναι μία μοναδική εμπειρία κάθε φορά και υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις στη νέα σου δουλειά.

Είναι αυτά τα μικροπράγματα που πρέπει να αποφύγεις πάσα θυσία για να δείξεις ένα καλό και εργατικό πρόσωπο στο νέο σου περιβάλλον.

1. Μη μιλάς συνέχεια για την προηγούμενη δουλειά σου

Μην αναφέρεις συνέχεια πώς σε μεταχειρίζονταν ή τι άλλο έκανες στην προηγούμενη δουλειά σου. Δε δείχνει ένα καλό προφίλ στον νέο εργοδότη, αλλά και στους συναδέλφους σου. Επίσης, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι κάθε νέα δουλειά είναι και μία καινούρια εμπειρία.

2. Μην εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις

Μπορεί το ωράριο να είναι πιο ευέλικτο. Μπορεί οι συνάδελφοι και τα αφεντικά σου να είναι πολύ καλύτερα από αυτά που είχες πριν. Εσύ, όμως, δεν πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι αυτό! Πρέπει να δείξεις ένα καλό πρόσωπο και αν τους αποδείξεις ότι έκαναν τη σωστή επιλογή!

3. Να κριτικάρεις τους συναδέλφους σου

Αυτό είναι πολύ αρνητικό! Αν κάνουν κάτι λάθος μπορείς να τους το πεις με έναν πιο όμορφο τρόπο από το να τους κριτικάρεις. Καλό είναι να κερδίσεις πρώτα την συμπάθεια και την εύνοια τους, παρά να σε πάρουν με κακό μάτι.

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε τον πρώτο μήνα στη νέα δουλειά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486