4 συμβουλές για να ισορροπήσεις την καλή φοιτητική ζωή με τις σπουδές σου!

Από neolaia.gr Team 13 Μαΐου 2019

Στη φοιτητική ζωή σου πρέπει να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα στη σχολή σου και στο να περνάς καλά!

Η φοιτητική ζωή σου είναι μία περίοδος που πρέπει να τη ζήσεις στο έπακρο. Να ζήσεις καινούριες εμπειρίες, να κάνεις καινούριους φίλους, αλλά όλα αυτά πρέπει να είναι σε ισορροπία με τη σχολή σου και την απόδοση που θα έχεις σε αυτήν!

Είναι κάτι δύσκολο για να το ισορροπήσεις, αλλά πρέπει να το πετύχεις. Για αυτό σου έχω ετοιμάσει κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις αυτό!

1. Όλα είναι θέμα προγράμματος

Πρέπει να δεις το πρόγραμμά σου και με τα μαθήματα, αλλά και με τις εξεταστικές. Έτσι, θα μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο χρειάζεσαι στη μέρα σου για να διαβάζεις, αλλά και πότε μπορείς να βγεις με την παρέα σου και να κάνετε διάφορες μοναδικές δραστηριότητες! Αν έχεις ένα καλό πρόγραμμα, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

2. Βάλε προτεραιότητες

Δυστυχώς, προτεραιότητά σου τα χρόνια αυτά πρέπει να είναι η σχολή σου. Οπότε, ακόμη και αν έχεις την καλύτερη πρόταση από τους φίλους σου, θα πρέπει να κάνεις αυτό που χρειάζεται για τη σχολή. Μην αφήσεις μαθήματα για να κάνεις κάτι με τους φίλους σου που μπορείς να κάνεις και οποιαδήποτε άλλη μέρα!

3. Να είσαι ευέλικτος

Προσπάθησε να μην έχεις ένα στάνταρ πρόγραμμα και να μην αποκλείεις από αυτό ούτε ένα χιλιοστό. Γίνε πιο ευέλικτος. Δες τι θα ήθελες να κάνεις κάθε μέρα και κάν’ το! Άλλαξε το πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και σχολή και καλοπέραση.

4. Αφέσου ελεύθερος

Μην πιέζεσαι συνέχεια για όλα! Δε χρειάζεται να τα κάνεις και όλα. Άσε τον εαυτό σου να είναι χαλαρός και θα δεις ότι έτσι θα σου βγαίνουν πολλά περισσότερα πράγματα για να κάνεις μέσα στη μέρα. Από διάβασμα, μέχρι μία νυχτερινή βόλτα, ή μία βόλτα για καφέ!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 5 χρήσιμα tips για σένα που θες να πετύχεις το στόχο σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486