Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της από το Master Chef!
Η Ασημίνα Ουστάλλι αποχώρησε από το Master Chef 2019 και αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram!

Η Ασημίνα Ουστάλλι αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις του Master Chef 2019. Ήταν η παίκτρια που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε και βρέθηκε στην τελική εξάδα του παιχνιδιού. Όπως, ξέρεις αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής λίγο πριν την τελική πεντάδα.

Το πιάτο της πρώην παίκτριας συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία και, έτσι, αποχώρησε αυτή και έμειναν μέσα ο Παντελής Βούρος και ο Χρήστος Μπάρκας. Τότε, η Ασημίνα Ουστάλλι συγκινήθηκε και μας έκανε να συγκινηθούμε και όλοι εμείς από το σπίτι!

Μάλιστα, η Ασημίνα κατά την αποχώρησή της δήλωσε ότι αφιερώνει αυτή της την πορεία στην μητέρα της που δεν είναι πλέον στη ζωή και της δίνει δύναμη από εκεί ψηλά που βρίσκεται.  Ενώ, προτρέπει τους πάντες να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.

Μετά την αποχώρηση της, λοιπόν, έκανε και μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Και με αυτόν τον τρόπο η Ασημίνα Ουστάλλι ευχαρίστησε όλους αυτούς που την υποστήριξαν στο ταξίδι του Master Chef 2019!

Συγκεκριμένα, η ανάρτησή της γράφει:

“Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε, ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο χάρη στην αγάπη σας και εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη και υγεία και να μην παρατάει ποτέ τα όνειρα του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδή λα λα λα.

Σας αγαπώ πολύ η Σιλβυ.”

Δες τη σχετική ανάρτηση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε ,ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο ,που έγινε όμορφο Χάρη στην αγάπη σας κ εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη κ υγεία κ να μην παράταει ποτέ τα όνειρα του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδη λα λα λα.Σας αγαπώ πολύ η ΣΙλβυ❤❤❤❤??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asimina ustalli (@asimina_ustalli) στις

Δες επίσης: Master Chef 2019: Αυτή είναι η τελική πεντάδα του διαγωνισμού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;