Eurovision 2019: Μεγάλες ανατροπές στα προγνωστικά!
Σε ποιες θέσεις βρίσκονται πλέον Ελλάδα και Κύπρος;

Τα προγνωστικά για τη Eurovision 2019 έχουν αλλάξει τελείως μετά την ολοκλήρωση από τις πρόβες όλων των χωρών που θα πάρουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. Βλέπεις, στη Eurovision δε φτάνει να έχει μόνο ένα ωραίο τραγούδι. Πρέπει και η σκηνική σου παρουσία να το υποστηρίζει!

Και φέτος αυτό είναι πιο φανερό από ποτέ! Έτσι, τραγούδια που θεωρούνταν φαβορί έχουν αρχίσει και χάνουν θέσεις και άλλα ανεβαίνουν και φαίνεται να δίνουν τη δική τους μάχη για την πρώτη θέση!

Δυστυχώς, ένα από αυτά είναι και το “Replay” της Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε στο Τελ Αβίβ ως ένα από τα φαβορί για τη δεκάδα, και γιατί όχι και για τη νίκη. Μετά, όμως, τις δύο πρόβες, οι αρνητικές κριτικές που απέσπασε έφερε τα πάνω κάτω!

Έτσι, η Κυπριακή συμμετοχή και η Τάμτα έχουν πέσει στα στοιχήματα και φαίνεται να καταλαμβάνουν την 12η θέση για τη Eurovision 2019. Ωστόσο, η συμμετοχή της Κύπρου υποστηρίζει ότι τα προβλήματα στα φωνητικά έχουν λυθεί.

Το μόνο που μένει είναι να μας αποδείξουν το λάθος των προγνωστικών στον Α’ ημιτελικό που θα γίνει την Τρίτη, 14 Μαΐου!

Από την άλλη, η συμμετοχή της Ελλάδας και η Κατερίνα Ντούσκα φαίνεται πως αντιστρέφουν την πτωτική τάση που κατέγραφε η ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2019 μέχρι τις πρόβες για τον διαγωνισμό. Οι αποδόσεις θέλουν τη χώρα μας μια θέση πάνω από την Κύπρο στην 11η. Μάλιστα, έχει πολλές πιθανότητες να ανέβει περισσότερο μέσα στην εβδομάδα!

Και την πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα θα τη δούμε στον Α’ ημιτελικό!

Οι αλλαγές, όμως, στα προγνωστικά δε σταματάνε εκεί! Χαρακτηριστικό της φετινής Eurovision 2019 είναι πως όλα τα τραγούδια που έφτασαν στο Ισραήλ ως φαβορί αρχίζουν και υποχωρούν στις αποδόσεις.

Η Ρωσία υποχωρεί δύο θέσεις και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση. Ενώ, πέντε θέσεις πιο χαμηλά βρίσκεται πλέον η Ελβετία. Σε αυτό φταίει και η μεγάλη ομοιότητα της σκηνικής παρουσίας του Λούκα Χάνι με τη χορογραφία του Fuego.

Η Ιταλία, που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη στη φετινή Eurovision, βλέπει τη συμμετοχή της να υποχωρεί στην 6η θέση. Ενώ στη 10η βρίσκονται οι ιδιόρρυθμοι Hatarι, από την Ισλανδία, χάνοντας πέντε θέσεις.

Πέρα από την πτωτική τάση των φαβορί, υπάρχουν και θετικές εξελίξεις για διάφορες χώρες μετά το πέρας από τις πρόβες. Έτσι, άλμα στην τριάδα κάνει τα τελευταία 24ωρα η Γαλλία. Ο Μπιλάλ Χασανί με την εκκεντρική εμφάνιση με περούκα και μακιγιάζ, βρέθηκε από την 15η θέση στην κορυφή των προγνωστικών και, γιατί όχι και για τη νίκη!

Σε άνοδο βρίσκεται και η συμμετοχή της Σουηδίας! Η Σουηδία βρίσκεται πλέον στη 2η θέση, και η συμμετοχή της Ολλανδίας με τον Ντάνκαν Λόρενς νιώθει την ανάσα της χώρας με τις περισσότερες νίκες στον θεσμό της Eurovision!

Παρόλα αυτά, ο τελευταίος διατηρεί την προτίμηση των γραφείων στοιχημάτων για τη νίκη στη Eurovision 2019. Η ιδιαίτερα απλή εμφάνισή του, όμως, στη σκηνή έχει ρίξει την απόδοσή του.

Φαίνεται ότι όλα θα κριθούν στο νήμα για τη Eurovision 2019!

Δες ακόμα: Eurovisio 2019: Τι δήλωσε η Τάμτα για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;