Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Άρης στον Καρκίνο από τις 16 Μαΐου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την σημαντική περίοδο για σας. Καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, παρά την αδύναμη θέση του, είναι απαραίτητο να σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το παρελθόν σας θα έχει ένα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Επιμείνετε μαχητικά και προβάλλετε την έμπνευσή σας. Αν και πρέπει να μην είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί, σας ενδιαφέρει να κάνετε την αλλαγή και να είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στο έργο σας. Η πορεία της ζωής σας θα σας δημιουργήσει μελλοντικά τα εργαλεία της γνώσης για να κατακτήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνετε τώρα, όλα κρίνονται με τον καλύτερο τρόπο για σας, αρκεί να βασιστείτε στην εμπειρία και στη γνώση. Τολμήστε την αλλαγή, ρισκάρετε, δημιουργήστε το όνειρό σας. Αποφύγετε όμως την παρόρμηση μέσω του συναισθήματος.

Λέων

Θα σας αρέσει να κάνετε οραματισμούς για το μέλλον. Ωστόσο, το χθες είναι βασικό για να επιδιώξετε να μην γίνουν λάθη που σας ταλαιπωρούν και σας παρεμποδίζουν. Δεν είναι δυνατόν να προοδεύσετε σε ένα μέλλον με σιγουριά, δίχως να έχετε ανακαλύψει την ρίζα των επιλογών σας. Μία σωστή και ώριμη γνώση και κατάρτιση είναι εφόδια, αλλά για τα κρυφά σας όνειρα, θα είστε πάντα πιο μαχητικοί και σε εγρήγορση. Αποδεχτείτε κάποιες παραδοσιακές αξίες για τις οποίες θα δώσετε την μάχη σας. Αυτές οι αξίες, θα αφορούν εμπειρία βασισμένη στην πάροδο του χρόνου και όσο και αν νομίζετε πως είναι καλό να τις αγνοήσετε, προκειμένου να αναζητήσετε ένα απροσδιόριστο μέλλον, θα σας κρατήσουν εντός των ορίων. Μία πρωτοποριακή ιδέα που θα μοιραστείτε, θα σας κάνει δημοφιλείς και θα δημιουργήσει συμπάθειες.

Παρθένος

Η διαδρομή σας ως την σημερινή κατάσταση, έχει κάποια λάθη σε στόχους, προετοιμασία και σχεδιασμό. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες που διανύουμε, ούτως ώστε να καταλάβετε αυτό που δεν πήγε καλά στο χθες. Καθώς δεν είναι σίγουρο πως έχετε ξεκαθαρίσει κάθε πτυχή, η σκέψη πρέπει να στραφεί εκεί. Κάθε σχέδιο ας επανεξεταστεί, για να βρείτε την καλύτερη λύση και προοπτική του. Κάποια από αυτά ίσως αλλάξουν ή διαμορφωθούν με τις νέες συνθήκες ζωής. Αν συμμετέχετε σε μία ομάδα, θα υπάρξει μαχητική διάθεση και θα αναδείξετε τις γνώσεις σας. Θα είστε πειστικοί, αν παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο. Καθώς η κοινωνική σας θέση έχει κάποια προβλήματα, θα ξεχωρίσετε για την ποιότητά σας ή μία έμπνευση που θα παρουσιαστεί. Θα έχετε όμως ανταγωνισμό και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
3'
0 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
3'
0 - 0
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;