Game of Thrones: Η Sansa μόλις αποκάλυψε ποιος ευθύνεται για το κύπελλο του καφέ!
Τώρα ξέρουμε ποιος έβαλε το κύπελλο στο 4ο επεισόδιο του game of thrones!

Ένα πλαστικό ποτήρι καφέ έφερε τα πάνω κάτω στις αντιδράσεις των φανς για το 4ο επεισόδιο του Game of Thrones! Βλέπεις, ένα λάθος σε μία τόσο μεγάλη σειρά μπορεί να φέρει αντιδράσεις που κανείς δεν περίμενε. Αλλά, ευτυχώς, στούντιο και ηθοποιοί το έχουν πάρει με χιούμορ και απαντούν για το λάθος αυτό με… τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Έτσι, έκανε και η Sophie Turner, ή αλλιώς Sanasa! Η Sansa που λες, βρέθηκε καλεσμένη του Jimmy Fallon και έκανε και μεγάλες αποκαλύψεις σε ότι αφορά το λεγόμενο Cup – Gate!

Η 23χρονη ηθοποιός είπε αρχικά, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, πως όλοι οι ηθοποιοί έχουν ένα τέτοιο ποτήρι διάσημης φίρμας καφέ, για να βάζουν το τσάι ή το νερό τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ωραία! Αλλά, πώς βρέθηκε μέσα στο πλατό και δεν έμεινε, ξέρω γω, στο τραπεζάκι του μακιγιάζ;

Ο σύζυγος της ηθοποιού, Joe Jonas, επειδή ήταν σίγουρος ότι την γκάφα την είχε κάνει η Sophie Turner, έστειλε στους παραγωγούς της σειράς για να τους ρωτήσει. Κι έτσι, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Μάλιστα, κατηγόρησε ευθέως την Emilia Clarke, λέγοντας:

“Κοιτάξτε μπροστά σε ποιον είναι το ποτήρι”

Η Sophie αποκάλυψε πως ο πρώτος που είδε το ποτήρι ήταν ο ηθοποιός 48χρονος Nikolaj Coster – Waldau, πιο γνωστός ως Jaime Lannister. Μόλις, το είδε έστειλε και στους υπόλοιπους μήνυμα στο κινητό.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Game of Thrones: Η απάντηση της Daenerys για το κύπελλο του καφέ είναι απλά απίστευτη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
76'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;