5 πράγματα για να κάνεις όταν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα στη δουλειά!

Από neolaia.gr Team 14 Μαΐου 2019

Όταν χρειάζεσαι ένα διάλειμμα στη δουλειά, μπορείς να κάνεις κάτι από αυτά!

Στη δουλειά σου κάποιες φορές θέλεις ένα διάλειμμα. Θέλεις να κάνεις κάτι και να ξεχαστείς από όλη την ταλαιπωρία και την κούραση που έχεις κάθε μέρα!

Αλλά, κάποιες φορές από την τόση δουλειά που έχεις δεν προλαβαίνεις να κάνεις αυτό το διάλειμμα που τόσο θέλεις! Γι αυτό πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κάνεις αυτό που θέλεις και να ξεκουραστείς!

Σου έχω κάποιες λύσεις για να κάνεις το διάλειμμα που τόσο θέλεις.

1. Κάνε κάποιες διατάσεις στο γραφείο 

Τέντωσε τα χέρια και τα πόδια σου ενώ κάθεσαι. Τέντωσε τον κορμό σου απλά και μόνο για να ξεπιαστείς από το να κάθεσαι συνέχεια!

2. Περπάτα για λίγο μέσα στο γραφείο

Κάνε τη δουλειά που θέλεις ενώ περπατάς γύρω γύρω στο γραφείο σου. Ή πιάσε μία άλλη δουλειά που μπορείς να είσαι σε κίνηση.

3. Πήγαινε πάρε καφέ για όλους

Κάνε τον καλό και πήγαινε να πάρεις καφέ για όλο το γραφείο. Και θα μπορέσεις να τεντωθείς και να ξεπιαστείς. Και θα είσαι ο καλός της εταιρείας.

4. Παίξε λίγο με το κινητό σου

Βάλε ένα παιχνίδι στο κινητό σου. Από αυτά που δεν χρειάζονται πολύ ώρα! Πέρασε μία πίστα, και μετά πέσε πάλι με τα μούτρα στη δουλειά.

5. Μπαλάκι του τένις

Και όχι για να παίξεις! Το βάζεις κάτω από το πέλμα σου και το κυλάς με το πόδι σου! Έτσι και κάνεις μασάζ στα πόδια σου, αλλά κάνεις και καλό στην κυκλοφορία του αίματός σου.

Δες επίσης: 6 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μία επιτυχημένη καριέρα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ