Game of Thrones: Η νέα επική γκάφα της παραγωγής θα σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί τόσα λάθη!
Οι παραγωγοί του Game of Thrones έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν!

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Από την ιστορία και τα διάφορα θέματα που φαίνεται να εκνευρίζουν τους φανς μέχρι και τον ξεχασμένο καφέ που έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί! Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και μία νέα γκάφα!

Η παραγωγή του Game of Thrones φαίνεται ότι στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει τους πάντες έκανε βιαστικές κινήσεις και αυτές φαίνονται! Αυτή τη φορά που λες, ευτυχώς, δεν ήταν καφές, δυστυχώς, ήταν κάτι πολύ χειρότερο!

Ξέρεις ότι το ένα χέρι του Jaime Lannister είναι κομμένο! Από τον τρίτο κύκλο κιόλας! Το κομμένο χέρι έχει αντικατασταθεί από μία άλλη κατασκευή που δεν του επιτρέπει να το λυγίσει.

Οι φανς, λοιπόν, καθώς παρακολουθούσαν το 5ο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς παρατήρησαν σε μία σκηνή ότι το χέρι του Jaime επανήλθε στα φυσιολογικά! Λυγίζει και είναι κανονικό χέρι!

Δε μας τα λέτε καλά εκεί στην παραγωγή του Game of Thrones! Καθόλου, καλά!

Κι… ας μη μιλήσω καλύτερα για την τροπή που έχει πάρει η σειρά που έχει εξοργίσει πολλούς… Ας ελπίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε κάτι τέλειο που θα κλείσει τα στόματα και για τις γκάφες και για όλα!

Αλλά, όταν έχεις μία σειρά που οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πέρα από κάθε φαντασία, δύσκολα μπορείς να ικανοποιήσεις τον κόσμο! Πάντως, οι γκάφες τύπου καφέ και του χεριού θα μπορούσαν να λείπουν!

Δες και εσύ την δεύτερη κατά σειρά επική γκάφα της σειράς!

Δες επίσης: Game of Thrones: Η Sansa μόλις αποκάλυψε ποιος ευθύνεται για το κύπελλο του καφέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;