Game of Thrones: Ντελίριο στο Twitter για το 5ο επεισόδιο του 8ου κύκλου!
Το 5o επεισόδιο της 8ης σεζόν στο GοΤ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο Twitter και προσοχή, γιατί SPOILER ALERT!

Spoiler alert:

Αν δεν έχεις δει ακόμα το 5ο επεισόδιο που κυκλοφόρησε για τον 8ο κύκλο της επικότερης επικής σειράς (στο Game of Thrones αναφέρομαι προφανώς!), τότε καλύτερα να μη σκρολάρεις παρακάτω, γιατί μόνο τα tweets είναι από μόνα τους ΠΟΛΥ αποκαλυπτικά για τα όσα διαδραματίστηκαν χτες στο King’s Landing.

Στο 5ο επεισόδιο, λοιπόν, της 8ης σεζόν, την οποία περιμέναμε και περιμέναμε αυτά τα δυο χρόνια με μεγάλη στωικότητα, η Θυελογέννητη Καλήσι και “Μητέρα των Δράκων” εκτόνωσε όλο το θυμό που μάλλον κρατούσε μέσα της από την εποχή της ανατροπής της δυναστείας του πατέρας της, King Aerys II Targaryen, όταν το Σιδηρούν Θρόνο κατέλαβε (πραξικοπηματικά) ο Robert Baratheon.

Και τι δεν είδαμε στο πέμπτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς!;

Η γλυκιά Ντανιέρις, με τα όμορφα πλεξιδάκια της και καβάλα στο μοναδικό δράκο που της έχει απομείνει, Drogon, έκαψε συνθέμελα κάθε γωνία και πλευρά του King’s Landing, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό και οίκτο για τα γυναικόπαιδα του, τους αθώους στρατιώτες που παρέδωσαν τα όπλα σε κάποια φάση, ακόμα και για το δικό της στρατό, αφού ο δράκος της δε σταμάτησε να ξερνάει φλόγες, ούτε όταν το επεισόδιο είχε φτάσει στη μία ώρα της προβολής τους.

Η πιο αδίστακτη εκδοχή της περιβόητης “απελευθερώτριας των σκλάβων” μας άφησε κυριολεκτικά άναδους, ενώ οι περισσότεροι φανς της σειράς ήταν κατά βάθος υποψιασμένοι για την πολεμοχαρή αυτή εξέλιξη στο χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας.

Η Ντανιέρις δε λυπήθηκε τίποτα και κανέναν στη χτεσινή μάχη -ολοκαύτωμα ουσιαστικά- για κατάληψη του Σιδερένιου Θρόνου, την ώρα που ο φιλειρηνιστής Τζον Σνόου προσπαθούσε (μάταια) να βάλει τέλος στην πολεμική “παράνοια” που επικρατούσε.  You’ve been warned, Jon Snow!

Είναι ή πρόκειται να γίνει η Καλήσι μια Mad Queen; Και τελικά, μήπως είναι τόσο δυνατή η γραμμή του αίματος, που την κάνει να προσομοιάζει όλο και περισσότερο στον διαβόητο παράφρων πατέρα της, που έμεινε γνωστός στην μυθολογία του Game of Thrones με το προσωνύμιο “Mad King”;

Πάντως, ο χαμός που επικράτησε στο Twitter, μετά την προβολή του 5ου επεισοδίου του 8ου κύκλου στο Game of Thrones, είναι άνευ προηγουμένου και όλοι τα έχουν πάρει κρανίο με την Καλήσι! (Μη ξεχνάμε, ωστόσο, ότι όταν οι Lannisters κάρφωσαν το κεφάλι του Νεντ Σταρκ σε πάσσαλο, όλο το Kings Landing βαρούσε παλαμάκια.)

Αυτές και άλλες πολλές αντιδράσεις ακολουθούν παρακάτω στους επικούς σχολιασμούς για το 5ο επεισόδιο:

Δες ακόμα: Game of Thrones: Η νέα επική γκάφα της παραγωγής θα σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί τόσα λάθη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;