Master Chef 2019: Ο Παντελής αποκάλυψε ποιοι είναι πραγματικά ο Χρήστος και η Σπυριδούλα!
Ο Παντελής Βούρος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό της "Φωλιάς των Κούκου" και έλυσε διάφορα μυστήρια!

Μέχρι χτες, οι παίκτες του Master Chef 2019 που πλησίαζαν ολοταχώς προς το μεγάλο τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού ήταν 5 (Παντελής, Χρήστος, Σπυριδούλα, Μανώλης και Πάνος).

Ωστόσο, με την αποχώρηση του Παντελή Βούρου, ο οποίος συγκέντρωσε στο χτεσινό επεισόδιο τη χαμηλότερη βαθμολογία, συγκριτικά με τους υπόλοιπους 4 παίκτες που συμμετείχαν στη δοκιμασία, τα περιθώρια στενεύουν για όλους και το σπίτι του ριάλιτι όλο και αδειάζει.

Ο Παντελής Βούρος, λοιπόν, είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από την 5αδα των φιναλίστ του Master Chef 2019 και τον είδαμε σήμερα το πρωί στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου», όπου και μίλησε με το αγαπημένο ζεύγος της εκπομπής, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, για πολλά και διάφορα ζητήματα.

Πολλά ζητήματα, αλλά και «μυστήρια» του Master Chef έπεσαν στο τραπέζι της πρωινής εκπομπής και ο προσφάτως αποχωρήσας του διαγωνισμού, Παντελής Βούρος, είχε το χρόνο και το χώρο να μιλήσει για κάποια πράγματα που δεν είχαμε ξανά ακούσει, σχετικά με τον χαρακτήρα κάποιων παικτών που βρίσκονται ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής είχε πολλά να εκμυστηρευτεί για τον Χρήστο Μπάρκα, αλλά και την αμφιλεγόμενη παίκτρια του διαγωνισμού, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την οποία και χαρακτήρισε «παρεξηγημένη» από το τηλεοπτικό κοινό.

Δες στο παρακάτω απόσπασμα όσα είπε ο Παντελής Βούρος στην «Φωλιά των Κούκου»:

Δες ακόμα: Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: 15 πράγματα που δεν ήξερες για την παίκτρια του Master Chef!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;