Στην Ελβετία άνοιξε ένα μοναδικό σινεμά με… κρεβάτια!

Από neolaia.gr Team 14 Μαΐου 2019

Η αλήθεια είναι ότι στο σινεμά αυτό θα πήγαινε ο καθένας!

Το να πηγαίνεις στο σινεμά είναι μία ωραία διαδικασία. Πας παίρνεις ένα εισιτήριο για την ταινία που θέλεις να δεις, παίρνεις pop corn και πας για να περάσεις δύο μοναδικές ώρες μέσα στη σκοτεινή αίθουσα!

Τι θα έλεγες, όμως, αν σου έλεγα ότι μπορείς να πας σινεμά και να ευχαριστηθείς μία ταινία ξαπλωμένος; Με τον μοναδικό ήχο που έχει μία αίθουσα σινεμά, αλλά και την άνεση που έχεις στο σπίτι σου;

Αυτό ήρθε να κάνει μία εταιρεία κινηματογράφων στην Ελβετία! Η γνωστή εταιρεία Pathe άνοιξε στην Ελβετία ένα μοναδικό σινεμά που αντί για θέσεις έχει διπλά κρεβάτια!

Ξαπλώνεις, φτιάχνεις την πλάτη όπως σε βολεύει και νιώθεις για λίγο σαν αυτούς τους εκατομμυριούχους που έχουν δικές τους αίθουσες προβολής.

Μην αγχώνεσαι για την καθαριότητα, γιατί τα σεντόνια αλλάζουν μετά από κάθε προβολή. Επίσης, έχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίξουν τα παιδιά πριν την έναρξη της προβολής.

Πραγματικά, είναι μία μαγευτική αίθουσα… αρκεί να μην πάρει κανέναν ο ύπνος και αρχίζει να ροχαλίζει και σου χαλάσει όλη την αίσθηση αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα αυτή είναι VIP, οπότε θα είναι και λίγο ακριβούτσικη! Πώς να μην είναι, αφού σου προσφέρει μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.

Για ρίξε μία ματιά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα! Και ετοίμασε το επόμενο ταξίδι σου μόνο και μόνο για να επισκεφτείς την αίθουσα αυτή.

Δες ακόμα: Αυτή είναι η ταινία που «βύθισε» τον Τιτανικό στο box office!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486