Ευρωεκλογές 2019: Το προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Δες το βίντεο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις Ευρωεκλογές 2019 εδώ!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές 2019 γνωρίζοντας από πριν πως δε θα λάβει το χρόνο που της αναλογεί στα ΜΜΕ για να προβάλει τις ιδέες κ το πρόγραμμά της. Για να φτάσει η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς σε κάθε νέο/α, εργαζόμενο/η ή άνεργο/η, μέλη και φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρωτοβουλιακά και με τα όποια μέσα διαθέτουν παράγουν αφίσες και διαδικτυακά spots συνθέτοντας μια πρωτότυπη προεκλογική καμπάνια. Το σποτ με το ποδήλατο, που κυκλοφόρησε χτες, εντάσσεται στην προσπάθειά αυτή.

Μια πιτσιρίκα κάνοντας ποδήλατο στη γειτονιά της συνειδητοποιεί πως μια σειρά από φύλακες της φράζουν ανεξήγητα τους δρόμους. Κάποια στιγμή παίρνει θάρρος, υψώνει ανάστημα και σημαδεύει με τη σφεντόνα της τους φύλακες. Εκείνοι νιώθοντας άτρωτοι δεν δίνουν σημασία, ωστόσο δεν έχουν λάβει υπόψιν τους την υποστήριξη που θα βρει η μικρή… Το σποτ εικονογραφεί το σύνθημα «Ήρθε η ώρα να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ»

Το σποτ γυρίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή του Περιστερίου, μια υποβαθμισμένη περιοχή δίπλα στον Κηφισό. Πρωταγωνιστεί η μικρή Αναστασία, η νεαρή Ματίνα και μέλη κ φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλες κ όλοι τους προφανώς συμμετέχοντας εθελοντικά. Το κόστος παραγωγής δεν ξεπέρασε το ποσό των 8€. Τη δημιουργία του σποτ υπογράφει η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfillms.

Η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfillms είναι μια ανεξάρτητη κινηματογραφική συλλογικότητα που ξεκίνησε το καλλιτεχνικό της ταξίδι το 2006. Αποτελείται από τους Axel & Δήμο Καπόγιαννη και τον Θάνο Καρβούνη, οι οποίοι εναλλάσσουν μεταξύ τους τους ρόλους σκηνοθέτη, σεναριογράφου κ μοντέρ. Στο portfolio της βρίσκονται μια σειρά από ταινίες μικρού μήκους που διακινούνται κυρίως μέσω internet, οι οποίες ωστόσο συχνά προβάλλονται σε κινηματογραφικά / πολιτιστικά φεστιβάλ, εργατικές λέσχες και πολιτικά στέκια.
Τα μέλη της Συμμορίας δεν έχουν κρύψει ποτέ τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, έτσι το σποτ για τις Ευρωεκλογές αποτελεί την 4η συνεργασία τους με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;