Φοιτητικό σπίτι: 5 έξυπνοι τρόποι για να το κρατάς καθαρό!
Θέλεις να κρατάς το φοιτητικό σπίτι σου καθαρό; Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Στο φοιτητικό σπίτι σου θα είναι και η πρώτη φορά που θα έχεις εσύ την ευθύνη για να το κρατάς καθαρό, αλλά και για να κάνεις ότι χρειάζεται γι αυτό. Μέχρι, τώρα η μητέρα σου ήταν υπεύθυνη για την καθαριότητά του και ο πατέρας για οποιαδήποτε άλλη δουλειά!

Όμως, τώρα που θα μένεις μόνος σου θα πρέπει να βρεις τρόπους για να το κρατάς καθαρό και να μην παιδεύεσαι κάνοντας ώρες δουλειές. Στόχος είναι να το κρατάς όσο πιο καθαρό γίνεται!

1. Μην κυκλοφορείς με τα παπούτσια μέσα

Έχε στην είσοδο μία παπουτσοθήκη ή ένα χώρο που θα αφήνεις τα παπούτσια σου. Περπατάς έξω και μπορεί να έχεις πατήσει χίλια διαφορετικά πράγματα που θα τα μεταφέρεις μέσα στο σπίτι. Ένας από τους βασικούς λόγους που το βρομίζεις είναι και αυτός.

2. Πλένε τα πιάτα

Μην αφήνεις πιάτα στον νεροχύτη! Και μυρίζουν και δημιουργούν μία άσχημη εικόνα για το σπίτι. Το βράδυ πριν κοιμηθείς πλύνε τα σκεύη που έχεις χρησιμοποιήσει και μάζεψε τα στεγνά το επόμενο πρωί. Εκτός αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν πλυντήριο πιάτων. Αλλά, δύσκολα σε φοιτητικό σπίτι!

3. Βάζε πλυντήριο για τα ρούχα μία φορά την εβδομάδα

Τα άπλυτα ρούχα μαζεύονται και δημιουργούν επίσης μία εικόνα ακαταστασίας! Οπότε, καλό είναι μία φορά την εβδομάδα να βάζεις τα πλυντήριά σου, για να φεύγουν από τη μέση. Αν τα απλώσεις σωστά, δε θα χρειαστεί να τα σιδερώσεις κιόλας!

4. Πέτα τα σκουπίδια

Πολύ βασικό που πολλοί φοιτητές το παραμελούν. Τα σκουπίδια μυρίζουν άσχημα και δεν είναι ωραία εικόνα για ένα σπίτι. Οπότε, με το που γεμίσει η σακούλα, ή ανά δύο μέρες, καθώς θα πηγαίνεις στη σχολή πάρε και αυτά να τα πετάξεις!

5. Πάρε αποσμητικό χώρου

Πάρε και ένα αποσμητικό χώρου που θα δίνει την αίσθηση φρεσκάδας στο φοιτητικό σπίτι σου. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω και έχεις και αυτό, τότε θα δημιουργείς την εντύπωση σε όλους ότι έχεις ένα από τα πιο καθαρά σπίτια που έχουν επισκεφθεί!

Δες επίσης: Φοιτητικό σπίτι: 5 ιδέες που θα το κάνουν μοναδικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
23'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
5'
57 - 57
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;