Οι παραγωγοί του Game of Thrones ετοιμάζουν τη νέα τριλογία του Star Wars!
Η νέα τριλογία του Star Wars θα έρθει από τους D.B. Weiss και David Benioff!

Φαίνεται ότι οι δύο παραγωγοί του Game of Thrones, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, έχουν λαμπρό μέλλον στο Hollywood. Κι αυτό, γιατί, όπως έγινε γνωστό ο D. B. Weiss και ο David Benioff  σχεδιάζουν τη νέα ταινία του Star Wars!

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε από τον ίδιο τον διευθύνων σύμβουλο της Walt Disney, Bod Iger!

Από ότι έχει γίνει γνωστό η ταινία Star Wars: The Rise of Skywalker θα αποτελέσει το τέλος του Skywalker Saga. Δηλαδή, των τέλος των περιπετειών της οικογένειας που μας συστήθηκε πριν περίπου 42 χρόνια.

Οι δύο παραγωγοί μετά την μεγάλη επιτυχία που έχουν με τη σειρά του HBO, Game of Thrones, ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Κι οι φανς είναι σκεπτικοί για αυτό!

Ίσως, επειδή η τελευταία σεζόν του Game of Thrones φαίνεται να μην ικανοποιεί το κοινό, αλλά και επειδή δε ξέρουν τι να περιμένουν για τη συνέχεια μίας από τις πιο κλασσικές σειρές ταινιών του Hollywood. Για μένα το δεύτερο αποτελεί κάτι που με κάνει να έχω μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να δω τι θα γίνει και πώς!

Η νέα ταινία στον γαλαξία του Star Wars αναμένεται να προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2022. Με τη συνέχεια της να έρχεται δύο χρόνια αργότερα τον Δεκέμβριο του 2024 και, αν όλα πάνε καλά, το τελευταίο μέρος θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2026.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι δύο γνωστοί παραγωγοί θα είναι υπεύθυνοι για όλη την τριλογία!

Η Walt Disney και ο Διευθύνων Σύμβουλος Bob Iger έκαναν την Τρίτη την ανακοίνωση αυτή. Μάλιστα, ο Iger αποκάλυψε τις πληροφορίες στη διάσκεψη κορυφής MoffettNathanson Media & Communications στη Νέα Υόρκη.

Η Disney έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο σκηνοθέτης του Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, δουλεύει πάνω σε μία νέα τριλογία των Star Wars που θα είναι διαφορετική από αυτή των Benioff και Weiss! Αναμένεται να μάθουμε και άλλες πληροφορίες για τις ταινίες αυτές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What era are you hoping the next trilogy takes place in?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IGN (@igndotcom) στις

 

Δες επίσης: Στα παρασκήνια του Star Wars το 1982!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;