41 Θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν σε δήμους και άλλους φορείς – Δες τις ειδικότητες!

Από neolaia.gr Team 16 Μαΐου 2019

Δείτε αναλυτικά!

4 Θέσεις εργασίας – Δήμος Παλαμά

Ανακοινώνεται από τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΛΑΜΑ η πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του των Παιδικών Σταθμών Παλαμά και Προαστίου.

4 Νηπιαγωγοί

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. (Δ/νση: ΓΡ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Ε & ΠΑΠΑΓΟΥ, τηλ: 2444029096) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Βησσαρίου Βασιλική κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Παλαμά καθώς και στους πίνακες ανακοινώσεων των Δημοτικών Καταστημάτων στις Δημοτικές Ενότητες Σελλάνων (Τ.Κ. Προαστίου) και Φύλλου (Τ.Κ. Ιτέας).

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486