Black Mirror: Κυκλοφόρησε το trailer της 5ης σεζόν και κρύβει εκπλήξεις!
Δεν έχεις ιδέα ποια γνωστή περσόνα θα εμφανιστεί στον πέμπτο κύκλο του Black Mirror!

Το δυστοπικό κινηματογραφικό αριστούργημα του Charlie Brooker που ακούει στο όνομα “Black Mirror” επιστρέφει δριμύτερο με πέμπτη συνεχή σεζόν και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τα καινούρια επεισόδια!

H φουτουριστική σειρά του Netflix, που αγαπήθηκε πολύ και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο του κοινού όσο και των κριτικών, ανανεώνει το ραντεβού της μαζί μας για τον Ιούνιο του 2019, και συγκεκριμένα, για τις 5 Ιουνίου, που σημαίνει (ΕΥΤΥΧΩΣ) ότι σε λιγότερο από 20 μέρες θα μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου.

Ο “Μαύρος Καθρέφτης” που, σε μεγάλο βαθμό, αντικατοπτρίζει την πιο dark και δυστοπική πλευρά ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικού μέλλοντος (και, γιατί όχι και παρόντος,!) είναι μια σειρά με αυτοτελή επεισόδια, πολύ πρωτότυπο σενάριο και υπέροχο καστ ηθοποιών.

Η 5η σεζόν που θα προβληθεί στις οθόνες μας από τις 5 Ιουνίου θα περιλαμβάνει (μόνο) 3 επεισόδια, αλλά, παρόλα αυτά, δε μας πτοεί καθόλου. Τρία επεισόδια γεμάτα εκπλήξεις, δράση και αναπάντεχες παρουσίες…

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από το νεοαφηχθές τρέιλερ, η Miley Cyrus θα κάνει δυναμική εμφάνιση στον 5ο κύκλo κι εμείς απλά περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα τρία επεισόδια, έστω κι αν είναι λίγα, σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει η σειρά.

Δες εδώ το trailer του 5ου κύκλου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 Δες ακόμα: Game of Thrones: Αυτή η πρωταγωνίστρια δεν μπορεί να δει τη σειρά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
6'
25 - 26
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;