Master Chef 2019: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του μεγάλου τελικού!
Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο του Master Chef 2019!

Το Master Chef 2019 έχει βάλει πλώρη για τον μεγάλο τελικό! Πρώτα, όμως, περάσαμε από τη φάση των ημιτελικών. Και η τελευταία φάση των ημιτελικών του Master Chef 2019 μας έδειξε ποιοι θα είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού!

Η τελική τριάδα του παιχνιδιού, ο Μανώλης Σαρρής, ο Χρήστος Μπάρκας και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, φόρεσαν και πάλι τις ποδιές του και μπήκαν στην κουζίνα του Master Chef για μία ακόμη δοκιμασία. Αυτή είχε να κάνει με ένα Mystery Box με υλικά που είχε επιλέξει Λεωνίδας Κουτσόπουλους.

Τα υλικά που επέλεξε ο διακεκριμένος σεφ ήταν:

χοιρινά μάγουλα, πιπέρι σετσουάν, σχινόπρασο, παστράμι, τυρί Νιβατό, πράσο, φιστίκι Αιγίνης, φρέσκο κρεμμύδι, θυμάρι, γίγαντες, φρέσκα φασολάκια, ντομάτα, πράσινο μήλο, κάρδαμο, λάιμ, μύδια, γλυκοπατάτα, μπέιμπι τζεμ και φυσικά όλα τα βασικά υλικά του πάγκου.

Οι τρεις φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν τους κριτές με τα πιάτα τους και να επράσουν στον τελικό του Master Chef 2019. Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και αποφάσισαν για το καλύτερο πιάτο. Αυτό άνηκε στην Σπυριδούλα, η οποία κέρδισε μία θέση στον τελικό!

Ο Μανώλης και ο Χρήστος μπήκαν σε νέα δοκιμασία αποχώρησης! Αυτή η δοκιμασία είχε να κάνει με την αντιγραφή πιάτου. Οι δυο τους κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του πρώτου Έλληνα Chef με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου. Ήταν ένα εξαιρετικά πολύπλοκο πιάτο που ήθελε και αρκετό χρόνο. Αν και με μία πρώτη ματιά φαινόταν απλό!

Τελικά, οι κριτές έδωσαν αυτή τη βαθμολογία στους δύο παίκτες:

  • Μανώλης (8+8+8+8) = 32 βαθμοί
  • Χρήστος (7+7+7+7) = 28 βαθμοί

Ο Χρήστος Μπάρκας ήταν ο παίκτης με την χαμηλότερη βαθμολογία και, έτσι, αποχώρησε από τον διαγωνισμό, τερματίζοντας στην τρίτη θέση! Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής είναι οι δύο παίκτες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό και διεκδικήσουν τον τίτλο του Master Chef 2019 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Master Chef 2019: Αυτή είναι η τελική τριάδα του διαγωνισμού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;