4 πράγματα που μπορείς να κάνεις από σήμερα για να φτιάξεις ένα σωστό πρόγραμμα!

Από neolaia.gr Team 16 Μαΐου 2019

Με αυτούς τους απλούς τρόπους μπορείς να φτιάξεις το καθημερινό σου πρόγραμμα!

Το καλό και σωστό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου είναι κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ. Δε θα έχεις μέρες που θα είναι χαμένες και δε θα κάνεις τίποτα. Επίσης, θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα μέσα σε μία και μόνο μέρα!

Ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέπει να έχεις μία γεμάτη μέρα, αλλά και να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Πάμε να δούμε τα βήματα που θα σε βοηθήσουν;

1. Κοιμήσου νωρίς το βράδυ

Δεν είναι ανάγκη να ξενυχτάς κάθε βράδυ. Ξέρω ότι μέσα στη μέρα σου δεν προλαβαίνεις με τίποτα να κάνεις όλα αυτά που θέλεις και προσπαθείς να τα χωρέσεις όλα. Αλλά, είναι πολύ καλύτερο να κοιμηθείς πριν της 12:00 το βράδυ για να έχεις έναν πιο χορταστικό και ξεκούραστο ύπνο.

2. Βάλε ξυπνητήρι γύρω στις 7:00

Ξύπνα γύρω στις 7:00 κάθε πρωί και κάνε ότι θα έκανες το βράδυ πριν κοιμηθείς. Διάβασε το βιβλίο σου, φάε ένα καλό πρωινό, άκου μουσική. Αυτές τις ώρες που θα ξενύχταγες άλλαξε τες με τις πρωινές ώρες. Που θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα σου δείξουν ότι η μέρα σου είναι πολύ γεμάτη και μπορείς να κάνεις τα πάντα.

3. Χώρισε τα πράγματα που πρέπει να κάνεις

Κάθε μέρα έχεις άπειρα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Από δουλειές, μέχρι άλλα μικροπράγματα. Οπότε, χώρισε τα μέσα στη μέρα σου σε κομμάτια που μπορείς να πετύχεις. Έτσι, θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πότε.

4. Άσε μία μέρα για σένα

Άσε μία μέρα στην εβδομάδα σου για τον εαυτό σου και για αυτά που θέλεις να κάνεις. Μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Ασχολήσου μόνο για σένα και προσπάθησε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου!

Δες ακόμα: 5 απλοί τρόποι για να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486