5 πράγματα που πρέπει να μάθεις πριν αρχίσει η φοιτητική ζωή σου!
Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις για να καταφέρεις να επιβιώσεις στη φοιτητική ζωή σου!

Η φοιτητική ζωή είναι μία περίοδος που θα μάθεις πολλά και θα ωριμάσεις. Αλλά, κανείς δε σε προετοιμάζει για τις απλές καθημερινές δυσκολίες που θα συναντήσεις.

Είναι απλά, καθημερινά πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ότι θα σε δυσκολέψουν τόσο! Μία καλή λύση είναι να αρχίσεις να τα μαθαίνεις πριν φύγεις από το σπίτι σου για να πας στο Πανεπιστήμιο!

Γι αυτό σου έχω συγκεντρώσει μία λίστα με τα πράγματα που πρέπει να μάθεις πριν πας στο Πανεπιστήμιο!

1. Πώς να κρατάς σημειώσεις

Στο σχολείο πήγαινες κάθε μέρα, άκουγες την παράδοση του καθηγητή σου έλεγε τι να διαβάσεις και όλα ήταν εντάξει! Στο Πανεπιστήμιο, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Θα πρέπει να κρατάς σημειώσεις και να βρεις μόνος σου τι είναι αυτό που θα διαβάσεις!

2. Πώς να κάνεις δουλειές στο σπίτι

Μπορεί να φαίνονται απλά, αλλά δεν είναι! Πρέπει να μάθεις πιο απορρυπαντικό πάει που! Ποια ρούχα μπορούν να πλυθούν με ποια και άλλα πραγματάκια για να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Εκτός αν θέλεις τα λευκά σου να αλλάξουν χρώμα και το πάτωμα του σπιτιού σου να γλιστράει!

3. Πώς να μαγειρεύεις

Αυτό μπορείς να το μάθεις και κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής σου, αλλά καλό θα ήταν να ξέρεις να φτιάχνεις δύο τρίο φαγητά πριν πας να μείνεις μόνος σου. Τα πολύ απλά! Εκτός αν θέλεις η φοιτητική ζωή σου να είναι μία μεγάλη περιπέτεια για σένα.

4. Να προσανατολίζεσαι μόνος σου

Έχεις και το GPS για βοήθεια, αλλά σε πιο μικρούς χώρους θα πρέπει να προσανατολίζεσαι μόνος σου. Ειδικά στο Πανεπιστήμιο που είναι σαν λαβύρινθος!

5. Να ξυπνάς μόνος σου

Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο που θα πρέπει να μάθεις με τον δύσκολο τρόπο. Δε θα έχει πλέον κάποιον να σε ξυπνάει τα πρωινά, οπότε θα αναγκαστείς να βάλεις χίλια ξυπνητήρια μέχρι να σηκωθείς στην ώρα σου και να είσαι όταν πρέπει στις υποχρεώσεις σου. Ξέρω, είναι πολύ δύσκολο! Ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά μπορείς να εκπαιδευτείς σωστά!

Δες επίσης: 3 πράγματα που θα έπρεπε να διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;