Eurovision 2019: Ανατροπή στα προγνωστικά λίγο πριν τον τελικό!
Μάθε τι δείχνουν τα προγνωστικά για τη Eurovision 2019 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2019 θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 18/5, στις 22:00 και θα προβληθεί από την ΕΡΤ2. Λίγη ώρα, όμως, πριν τον μεγάλο τελικό πρέπει να ρίξουμε μία ματιά στα στοιχήματα. Να δούμε ποιες χώρες θεωρούνται φαβορί και σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος!

Τις τελευταίες μέρες τα στοιχήματα φαίνεται να αλλάζουν διαρκώς. Κάθε ώρα, μάλιστα, βλέπουμε και διαφορετικές θέσεις σε διαφορετικές χώρες. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις ο σημερινός τελικός της διοργάνωσης είναι απόλυτα απρόβλεπτος!

Το μόνο σχετικά σταθερό σε όλα αυτά είναι η πρώτη θέση. Που από την αρχή μέχρι και τώρα βρίσκεται η Ολλανδία με τον Duncan Laurence! Ο τραγουδιστής βρίσκεται κολλημένος στην πρώτη θέση από όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι του.

Θα ήταν τεράστια ανατροπή αν δεν κέρδιζε η Ολλανδία τη Eurovision 2019!

Όσον αφορά τις υπόλοιπες χώρες, η Αυστραλία μετά την θεαματική παρουσία της στον Α’ ημιτελικό πήρε μία τεράστια ώθηση και πλέον βρίσκεται στη 2η θέση στα προγνωστικά! Την τριάδα ολοκληρώνει η Ελβετία που παρόλο που είχε πέσει λόγω του ότι η σκηνική παρουσία θύμιζε Fuego, έχει ανέβει και πάλι!

Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν πέσει κάτω από τη δεκάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 15η και 16η θέση αντίστοιχα. Πιστεύουμε ότι με το που εμφανιστούν στη σκηνή η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα θα αλλάξουν και πάλι όλα.

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο και ότι καλύτερο! Μη ξεχάσεις να ψηφίσεις σήμερα!

Δες επίσης: Eurovision 2019: Η απολαυστική απάντηση της Τάμτα στα καυστικά σχόλια για την εμφάνισή της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
2'
67 - 75
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;