50 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε φορείς του Δημοσίου!
Δείτε αναλυτικά!

18 θέσεις εργασίας – Δήμος Νέας Ιωνίας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών µε µέγιστη διάρκεια σύµβασης δύο (2) µηνών του Τµήµατος Παιδείας, δια βίου µάθησης και Πολιτισµού της ∆/νσης Κοινωνικής Προστασίας του ∆ήµου Νέας Ιωνίας που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής και συγκεκριµένα του εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

9 ΠΕ/ΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (Νηπιαγωγοί, ∆άσκαλοι, πτυχιούχοι Θεατρικών Σπουδών, πτυχιούχοι Μουσικών Σπουδών)

6 ΠΕ/ΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (Νηπιαγωγοί, ∆άσκαλοι, πτυχιούχοι Θεατρικών Σπουδών, πτυχιούχοι Μουσικών Σπουδών)

2 ΠΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ

1 ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ:

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Νέας Ιωνίας, Αγίου Γεωργίου 40, τ.κ. 142 34 Νέα Ιωνία, απευθύνοντας την στο Τµήµα Προσωπικού της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικών Υπηρεσιών. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της δηµοσίευσης της παρούσας σε ηµερήσια ή εβδοµαδιαία εφηµερίδα ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες. Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις Υπεύθυνες ∆ηλώσεις, στο ∆ηµαρχείο ή στην ιστοσελίδα του ∆ήµου www.neaionia.gr Προκηρύξεις.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν, τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής ταυτότητας
2. Αντίγραφο τίτλου Σπουδών
3. Πιστοποιητικό του ∆ήµου Νέας Ιωνίας, πρόσφατης έκδοσης, εφόσον ο υποψήφιος είναι δηµότης ή αντίγραφο λογαριασµού ∆ΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας ώστε να πιστοποιείται η µόνιµη κατοικία εάν είναι µόνιµος κάτοικος.
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του Ν. 3584/2007
5. Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας, πρόσφατη βεβαίωση Ο.Α.Ε.∆. (η ηµεροµηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιµες ηµέρες από την ηµεροµηνία
έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων).
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αµέσως προηγούµενο δωδεκάµηνο που συµπληρώνεται κατά την τελευταία ηµέρα της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων
έχουν απασχοληθεί στο ∆ήµο Νέας Ιωνίας µε συµβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) µήνες για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης προκειµένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα, είναι πολύτεκνοι ή τέκνα πολύτεκνης οικογένειας.
8. Βεβαίωση εµπειρίας. Για την απόδειξη της αντίστοιχης εµπειρίας, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια ασφάλισης, ο χρόνος και η ειδικότητα
απασχόλησης και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευµένης εµπειρίας. Οι
µισθωτοί του δηµοσίου τοµέα µπορούν να προσκοµίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δηµοσίου τοµέα, από την οποία προκύπτει η διάρκεια απασχόλησης (ο συνολικός χρόνος να αποτυπώνεται µε τη µορφή ετών, µηνών και ηµερών και όχι ωρών)
9. Φωτοαντίγραφο άδειας ναυαγοσώστη όπου χρειάζεται.
10. Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλµατος όπου χρειάζεται.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Δείτε ακόμα: Θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ – Αυτή είναι η νέα προκήρυξη!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;