Game of Thrones: Τι έγραψε για το τέλος της σειράς ο George R. R. Martin;
Νομίζω ότι περισσότερο μας μπέρδεψες George R. R. Martin!

Το Game of Thrones αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και το τελευταίο της επεισόδιο μεταδόθηκε την Κυριακή. Η τελευταία σεζόν δεν ικανοποίησε τους φανς οι οποίοι έσπευσαν να δημιουργήσουν μία ηλεκτρονική αίτηση για να γυριστεί ξανά ο τελευταίος κύκλος. Τι έχει να πει, όμως, ο συγγραφέας του έργου George R. R. Martin;

Ο Martin διατηρεί ένα προσωπικό blog όπου εκεί εκφράζετε για διάφορα πράγματα. Ένα από αυτά ήταν και το φινάλε της σειράς που βασίστηκε στα βιβλία του.

Από ότι φαίνεται, ο γνωστός συγγραφέας, δε θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το φινάλε του Game of Thrones που επέλεξαν οι σεναριογράφοι της σειράς. Όμως, είχε να πει κάποια καλά λόγια και… κάποια που μας μπέρδεψαν τελείως!

Συγκεκριμένα ο συγγραφέας έγραψε:

“Και γράφω. Ο χειμώνας έρχεται, σας το είπα εδώ και πολύ καιρό… και έτσι είναι. Το “THE WINDS OF WINTER” έχει αργήσει πολύ, το ξέρω, το ξέρω, αλλά θα γίνει. Δε θα πω πότε, το επιχείρησα αυτό παλαιότερα και σας έκαψα και κορόιδεψα τον εαυτό μου… Αλλά θα το τελειώσω και τότε θα έρθει το “A DREAM OF SPRING”

“Πώς θα τελειώσουν όλα;” με ρωτάει ο κόσμος. “Έτσι όπως στην σειρά; Διαφορετικά;” Λοιπόν… ναι. Και όχι. Και ναι. Και όχι. Και ναι. Και όχι. Και ναι.”

Βγάλε τώρα εσύ άκρη!

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Martin έχοντας σαν χάρτη τη σειρά, μπορεί να δει τα λάθη που έχουν γίνει και να τα κάνει καλύτερα. Το ανάποδο από ότι συμβαίνει συνήθως σε έργα που βασίζονται σε βιβλία.

Για να δούμε θα ικανοποιήσει τους φανς το τέλος των βιβλίων (όταν αυτό έρθει) ή θα είναι μία από τα ίδια;

Δες ακόμα: Game of Thrones: Όσα δήλωσε ο Bran για το ανατρεπτικό τέλος της σειράς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;