Η Lime προσφέρει δωρεάν διαδρομές με ηλεκτρικά πατίνια για… τις εκλογές!

Από neolaia.gr Team 21 Μαΐου 2019

H γνωστή εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών κινητοποιεί το εκλογικό κοινό να ψηφίσει, προσφέροντας δωρεάν διαδρομές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη μεγάλη μέρα των Εκλογών!

Να μην την έχεις ακούσει, αποκλείεται! Να μην έχεις δει ηλεκτρικά πατίνια, διάσπαρτα σε όλη την Αθήνα, επίσης αποκλείεται!

Το ότι μπορείς να μεταβείς, όμως, δωρεάν στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζεις, το ήξερες;

Ναι, αυτή είναι η τελευταία κίνηση της γνωστής εταιρείας ηλεκτρικών πατινιών, Lime, η οποία ανακοίνωσε πως θα προσφέρει δωρεάν διαδρομές με ηλεκτρικό πατίνι σε όσους θέλουν να πάνε να ψηφίσουν, αλλά ενδεχομένως βρίσκονται μακριά από το εκλογικό τους κέντρο.

Η προσφορά αυτή της διεθνούς εταιρίας φαίνεται προσβλέπει στην ενθάρρυνση άνω των 350 εκατομμυρίων πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να τους κινητοποιήσει να ψηφίσουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η ημερομηνία τρων εκλογών πλησιάζει, αφού αυτές θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή, ενώ στην ελληνική περίπτωση, η δωρεάν μεταφορά με ηλεκτρικά πατίνια, δεν αφορά μόνο τις Ευρωεκλογές, αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα.

Σε συνεργασία, λοιπόν, με τον οργανισμό «thistimeimvoting.eu», δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες τη μέρα των εκλογών για να τους ενθαρρύνουν, όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν, αλλά να το κάνουν με διασκεδαστικό και βιώσιμο τρόπο. Στην Ελλάδα, η δράση της Lime για τις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να «κατεβάσουν» την εφαρμογή της Lime για να λάβουν τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών, πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κωδικός θα ισχύει από τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία).

Πλέον η διαδικασία της ψηφοφορίας γίνεται άκρως περιπετειώδης!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486