4 πράγματα που ΌΛΟΙ κάνουμε για να αποφύγουμε το διάβασμα!

Από neolaia.gr Team 21 Μαΐου 2019

Σίγουρα κάνεις κάποιο από αυτά όταν έχεις διάβασμα και βαριέσαι!

Το διάβασμα, όταν πρόκειται για μαθήματα και για εξετάσεις, δεν το αγαπάει κανείς. Μπορεί να λατρεύεις να διαβάζεις βιβλία λογοτεχνίας, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να διαβάσεις για εξετάσεις κάτι γίνεται και δεν μπορείς με τίποτα!

Υπάρχουν κάποια κοινά πράγματα που κάνουμε όλοι για να αποφύγουμε αυτό το βάσανο του διαβάσματος. Μικρά πράγματα που αποσπούν την προσοχή μας, ή και εμείς με τη θέλησή μας ασχολούμαστε μαζί τους για να μη διαβάσουμε.

1. Απαντάμε σε μηνύματα

Αν χτυπήσει το τηλέφωνο και έχεις μήνυμα πρέπει να απαντήσεις αμέσως. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις αφήσει ποτέ κάποιον να περιμένει απάντηση σου. Δεν είναι ευγενικό! Αυτά λες στον εαυτό σου για να μη διαβάσεις. Κανονικά θα έπρεπε να είχες απομακρύνει το κινητό σου από το δωμάτιο.

2. Μουσική

Πολλούς ανθρώπους η μουσική τους βοηθάει στο διάβασμα. Και είσαι ένας από αυτούς. Δε σου αρέσουν όμως έτσι όπως πέφτουν τυχαία τα τραγούδια. Οπότε, κάθεσαι και φτιάχνεις μία λίστα για να ακούς που είναι τέλεια! Μέτρησες πόση ώρα χάλασες σε αυτό; Τουλάχιστον, δύο με τρεις ώρες!

3. Τσεκάρεις το ψυγείο για το τι θα φας

Δεν μπορείς να διαβάζεις με άδειο στομάχι. Οπότε, πρέπει να τσεκάρεις τι έχει μέσα το ψυγείο για να φας. Αν δεν έχει αυτά που θέλεις θα πας σούπερ μάρκετ, αν τα έχει θα πρέπει να μαγειρέψεις. Και κάπως έτσι, φτάνεις να διαβάζεις το βράδυ!

4. Καθαριότητα

Έχεις ανοιχτό το βιβλίο και ξαφνικά βλέπεις τις δαχτυλιές στο γραφείο και τη σκόνη στα βιβλία. Είναι δυνατόν να διαβάσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες; Πρέπει να καθαρίσεις για να είναι το περιβάλλον, όπως πρέπει για να μπορέσεις να διαβάσεις!

Δες ακόμα: 6 συμβουλές για να ξεκινήσεις το διάβασμα και να μη χρονοτριβείς άλλο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486