5 πράγματα που μπορείς να κάνεις μετά το σεξ!

Από neolaia.gr Team 22 Μαΐου 2019

Έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές τι μπορείς να κάνεις μετά το σεξ! Για δες εδώ!

Συνήθως μετά το σεξ υπάρχει ένα παράξενο και άβολο συναίσθημα γιατί δε ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις. Ειδικά, αν είναι από τις πρώτες φορές που κάνεις σεξ με τον εν λόγω άτομο.

Όμως, τι μπορείς να κάνεις μετά το σεξ για να μην κάνεις και τον άλλο να νιώσει άβολα;

1. Μιλήστε

Άνοιξε μία κουβέντα. Και, προς θεού, να μην είναι για τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι! Μίλα για κάτι άλλο. Μπορείς να καταλάβεις αν ήταν καλό ή όχι από το χαμόγελο στα χείλη του συντρόφου σου!

2. Κάντε αγκαλίτσες

Είναι σημαντικό να μη σηκωθείς και τρέξεις κατευθείαν στο μπάνιο λες και έκανες το πιο αηδιαστικό πράγμα στον κόσμο. Μείνε λίγο μαζί με το άτομο που έκανες σεξ και κάντε μερικές τρυφερές αγκαλίτσες.

3. Κάντε μπάνιο μαζί

Πρότεινε να κάνετε μπάνιο μαζί! Να περάσετε λίγη ώρα μόνοι σας στο μπάνιο είναι πολύ ωραίο και μοναδικό. Άσε που μπορεί να οδηγήσει…

4. Κάνε πάλι σεξ

Μα, φυσικά στο να κάνεις πάλι! Και τον χρόνο για να ξεκουραστείς θα έχεις, αλλά και την όρεξη. Αν δεν κάνεις μπάνιο, από την άλλη, μπορείς να αρχίσεις κατευθείαν!

5. Φάε

Σήκω και ετοίμασε κάτι για να φάτε οι δύο σας στο κρεβάτι. Κάτι εύκολο, γρήγορο και ρομαντικό! Και ξέρεις τι πάει τέλεια με το φαΐ; Μία πολύ ωραία συζήτηση για διάφορα πράγματα!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσουν ΌΛΑ τα ζευγάρια στο σεξ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486