4 απίστευτα μέρη που αποτέλεσαν έμπνευση για διάσημες σκηνές από ταινίες!

Από neolaia.gr Team 22 Μαΐου 2019

Οι καλλιτέχνες εμπνέονται από αυτά που βλέπουν γύρω τους για να φτιάξουν κάτι μοναδικό!

Σε διάφορες ταινίες και σειρές βλέπεις μαγευτικά μέρη που θα ήθελες πολύ να μπορούσες να τα επισκεφτείς. Να πας για λίγο και να μεταφερθείς σε έναν άλλο κόσμο. Να δεις αυτή την ομορφιά που βλέπεις στην οθόνη σου και από κοντά.

Ήξερες, όμως, ότι πολλά από τα μέρη αυτά που βλέπεις σε σειρές και ταινίες υπάρχουν στην πραγματικότητά. Είναι μέρη που έχουν εμπνεύσει τους δημιουργούς να τα χρησιμοποιήσουν ή να χτίσουν πάνω στην εικόνα αυτή και να σου παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και μοναδικό.

Σου έχω συγκεντρώσει μερικά από τα μέρη αυτά. Οπότε, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμάσεις βαλίτσες και να πας να τα επισκεφτείς!

Πάρκο Ashikaga, Ιαπωνία

Στην ταινία Avatar, οι άνθρωποι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με έναν λαό εξωγήινων στέλνοντας δικούς τους στρατιώτες μεταμφιεσμένους σαν τον λαό αυτό. Ο πρωταγωνιστής, λοιπόν, γνώρισε τον κόσμο αυτό καλύτερα από όλους και είδε τη μαγεία του. Ιδιαίτερα σε ένα δάσος που φώτιζε τα πάντα και τα λουλούδια κρέμονταν πάνω από αυτόν και τη Netiri. Αυτό το μέρος, όμως, είναι και ένα πάρκο στην Ιαπωνία που πραγματικά είναι μαγικό και μοιάζει ότι είναι από κάποιον άλλο πλανήτη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

สวยจนเหมือนฝัน วันไหนเหนื่อยๆ แล้วได้มานอนหนุนตักใครสักคน หลับอยู่ใต้ต้น… คงโรแมนติก เหมือนอยู่ในความฝัน

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oanikuma (@oanikuma) στις

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486