Downton Abbey: Η πολυβραβευμένη σειρά επιστρέφει με μία κινηματογραφική ταινία!
Το Downton Abbey επιστρέφει με μία κινηματογραφική ταινία!

Το Downton Abbey αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της Βρετανίας. Έχει βρει μεγάλη επιτυχία και σε άλλες χώρες του κόσμου και το κοινό της είναι πραγματικά φανατικό. Και πιστεύω ότι η ανακοίνωση της επιστροφής του, και μάλιστα με κινηματογραφική ταινία, θα τους κάνει να πετάξουν από τη χαρά τους!

Η σειρά είχε ολοκληρωθεί μετά από 6 κύκλους και 52 επεισόδια, αλλά αποφασίστηκε να γυρίσει με μία κινηματογραφική ταινία. Μάλιστα, όλο το βασικό καστ θα επιστρέψει!

Αξίζει να σου πω ότι η σειρά κατέχει και ένα πολύ ιδιαίτερο ρεκόρ Guinness. Αποτελεί τη σειρά που έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές στην ιστορία. Οπότε, μάλλον, θα πρέπει να το δεις, αν δε το έχεις δει ακόμη!

Η ταινία, λοιπόν, επικεντρώνεται στην επίσκεψη στο Downton του βασιλιά και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκείνη την εποχή, μονάρχες ήταν ο βασιλιάς Γιώργος Ε’ και η σύζυγός του, βασίλισσα Μαίρη. Και επειδή ξέρουμε καλά την οικογένεια αυτή, ξέρουμε ότι όλα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται!

Η σειρά έχει κερδίσει συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy! Λέτε να τη δούμε και στα Όσκαρ 2020;

Μέχρι τότε, όμως, ας απολαύσουμε το πρώτο τρέιλερ! Και αν δεν έχεις δει τη σειρά, μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα!

Δες ακόμα: La Casa de Papel: Μόλις κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για την 3η σεζόν της σειράς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;