Εκλογές 2019: Ελεύθερη η διέλευση από τα διόδια τις Κυριακές των εκλογών!

Από neolaia.gr Team 22 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Δες αναλυτικά!

Οι Εκλογές 2019 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 26 Μαΐου, και αρκετοί είναι οι πολίτες οι οποίοι θα πρέπει να μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Μία νέα απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έρχεται να διευκολύνει τους πολίτες για να πάνε να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές 2019 και τις Δημοτικές Εκλογές 2019!

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη διασφαλίστηκε η ελεύθερη διέλευση, δηλαδή χωρίς την καταβολή ποσού στα διόδια σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και στην Αττική Οδό. Η απόφαση αυτή έχει ως στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών προς και από τον τόπο που ψηφίζουν.

Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 26 Μαϊου 00:00 ως τις 24:00, αλλά επίσης και την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ.

Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00 μ.μ. Και για τις επαναληπτικές εκλογές, από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ..

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου που αποδεικνύει την τοποθέτηση του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

Δες αναλυτικά σε ποιους οδικούς άξονες θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2):

  • Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
  • Γέφυρα Ρίου – Αντιρίου
  • Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
  • Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση – Σκάρφεια
  • Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
  • Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Ράχες – Κλειδί)
  • Εγνατία Οδός
  • Αττική Οδός

Δες ακόμα: Εκλογές 2019: Αποτελέσματα στο neolaia.gr!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486