5 περίεργα πράγματα που κάνεις μόνο όταν είσαι φοιτητής!
Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνεις στη φοιτητική ζωή σου και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει!

Η φοιτητική ζωή σου είναι γεμάτη από περίεργα και παράξενα πράγματα τα οποία δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί έκανες. Παρόλα αυτά τα έχεις κάνει σίγουρα!

Κι αν όχι, θα τα κάνεις κάποια στιγμή!

Είναι πράγματα που μόνο όταν είσαι φοιτητής θα μπορέσεις να καταλάβεις και… μετά θα απορείς με τον εαυτό σου και πώς τα έκανες. Αλήθεια, πώς τα έκανες;

1. Να τρως από τις κατσαρόλες

Δεν είναι και τόσο περίεργο, αλλά δεν τρως μόνο κάποιο φαγητό που έχεις μαγειρέψει εκεί. Μπορεί να τρως τα δημητριακά σου, ή οτιδήποτε άλλο! Κι αυτό το κάνεις γιατί απλά βαριέσαι να πλύνεις τα πιάτα που έχουν μαζευτεί στον νεροχύτη!

2. Κοιμάσαι τα ξημερώματα και θέλεις να πας σχολή

Μπορείς τις μέρες που έχεις σχολή να μην κοιμηθείς τόσο αργά, όσο συνήθως! Μπορείς ας πούμε, λέω εγώ τώρα, να κοιμηθείς αρκετά πιο νωρίς. Αλλά, όχι! Θα κοιμηθείς ξημερώματα και θα βάλεις ξυπνητήρι για μία με δύο ώρες μετά! Μάλιστα, σχεδόν ποτέ δε σηκώνεσαι και μετά νευριάζεις με τον εαυτό σου!

3. Κάνεις τα πάντα τελευταία στιγμή

Έχεις άπειρες εργασίες και διάβασμα για να κάνεις, αλλά βλέπεις σειρές και cartoon στον υπολογιστή σου. Τελικά, κάπου εκεί στις 2 ή 3 το βράδυ ξεκινάς να κάνεις αυτά που πρέπει. Αλήθεια, γιατί το κάνεις αυτό;

4. Πίνεις φτηνά ποτά

Πραγματικά, τα ποτά είναι ακριβά για κάποιο λόγο. Οπότε, όταν βλέπεις κάτι φτηνό στο σούπερ μάρκετ δε σημαίνει ότι είναι ευκαιρία, εκτός αν ξέρεις τη μάρκα. Μάλλον, κάτι άλλο συμβαίνει. Εσύ, όμως, γιατί το πήρες; Δεν μπορώ να καταλάβω!

5. Χαλάς ώρες στο YouTube να βλέπεις βιντεάκια

Εντάξει αυτό θα το κάνεις και σε πιο μεγάλη ηλικία! Αλλά, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις και να αφήνεις το διάβασμα πίσω. Μπορείς να διαβάσεις και μετά να κάνεις ότι θέλεις!

Δες ακόμα: 5 διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις όσο είσαι ακόμη φοιτητής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;