Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας - Δείτε αναλυτικά!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε δήμους ολόκληρης της χώρας μέσω προκηρύξεων που δημοσιεύτηκαν. Για να διεκδικήσεις μια από τις θέσεις, μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην αντίστοιχη προκήρυξη.

Αναλυτικότερα:

17 θέσεις εργασίας – Δ. Μαρκοπούλου-Μεσογαίας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων (επαναπροκήρυξη), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Πλαζ Αυλακίου Πόρτο – Ράφτη), που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής και συγκεκριμένα τις εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

2 ΔΕ Ναυαγοσώστες
11 ΥΕ Εργάτες/τριες Καθαριότητας εξωτερικών χώρων
4 ΥΕ Καθαριστές/τριες εσωτερικών χώρων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
4. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για την απόδειξη ύπαρξης ανηλίκων τέκνων).
6. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης και πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων
Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.).
7. Οι γονείς μονογονεϊκής οικογένειας, ληξιαρχική πράξη θανάτου (θάνατος του ενός γονέα) ή αντίγραφο δικαστικής απόφασης ή διαζευκτήριο (διάσταση ή διαζύγιο) και υπεύθυνη δήλωση ότι ασκούν ή ασκούσαν τη γονική μέριμνα ενός ή περισσοτέρων ανήλικων τέκνων.
8. Τα τέκνα μονογονεϊκής οικογένειας, ληξιαρχική πράξη θανάτου (θάνατος του γονέα) ή αντίγραφο δικαστικής απόφασης ή διαζευκτήριο (διάσταση ή διαζύγιο των γονέων) και υπεύθυνη δήλωση ότι μέχρι την ενηλικίωσή τους ασκούσε τη γονική μέριμνα ένας μόνο γονέας.
9. Οι τρίτεκνοι και τα τέκνα τρίτεκνων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης (Βλέπε παράρτημα ανακοίνωσης με σήμανση 12.02.2019)
10.Για υποψηφίους γονείς, τέκνα, σύζυγοι, αδερφοί που ασκούν το δικαίωμα προστασίας από την αναπηρία συγγενών ατόμων (Βλέπε παράρτημα ανακοίνωσης με σήμανση 12.02.2019)
11.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
12.Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης. Χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμία της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου
φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτει ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας.

Για την απόδειξη των ανωτέρω βλέπε το Παράρτημα ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ (με σήμανση 12.02.2019) Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση (ειδικό έντυπο ΣΟΧ 6) με τα συνημμένα σε αυτήν δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (Δημαρχείο Μαρκοπούλου), Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο υπόψιν κας Μαρίας Μαργέτη (τηλ. επικοινωνίας: 22990-20128).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5)
εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαρκοπούλου Μεσογαίας (δηλ. από Παρασκευή 24-5-2019 έως και Πέμπτη 30-5-2019).

Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;