3 μέθοδοι για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό σύμφωνα με την επιστήμη!
Οι μέθοδοι αυτοί θα σε βοηθήσουν σίγουρα να ξεπεράσεις έναν χωρισμό!

Σε μία σχέση, ο χωρισμός είναι το πιο επώδυνο πράγμα που μπορείς να περάσεις. Σίγουρα θα σου έχει τύχει να χωρίσεις και να μη ξέρεις πώς να πας παρακάτω.

Τώρα, όμως, η επιστήμη σου έχει τη λύση! Και δεν είναι μία, αλλά τρεις!

Είναι τρεις μοναδικοί τρόποι και επιστημονικά αποδεδειγμένοι για να ξεπεράσεις τον χωρισμό. Να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να συνεχίσεις παρακάτω.

Η έρευνα έγινε σε συμμετέχοντες ηλικίας 25 έως 37 με τη μέση διάρκεια της σχέσης να είναι 2,5 χρόνια. Τα ευρήματα της σχέσης πάντως ήταν πολύ σημαντικά!

1. Σκέψου τα αρνητικά στοιχεία του άλλου

Αν σκέφτεσαι τα πράγματα που σε ενοχλούσαν στον πρώην σου, θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να τον ξεπεράσεις. Θα ξεχάσεις σιγά- σιγά τις ωραίες και ονειρικές στιγμές και θα θυμάσαι μόνο τα αρνητικά.

2. Να σκεφτείς ότι μπορείς να τον αγαπάς ακόμη. Κι ας μην είστε μαζί

Εδώ το κλειδί είναι η παραπάνω φράση. Μπορείς να έχεις συναισθήματα για έναν άνθρωπο, κι ας μην είστε μαζί. Έτσι, τα αισθήματα της αγάπης και του να σε νοιάζει ο άλλος δε χάνονται, αλλά γίνονται λίγο πιο υποφερτά. Και σίγουρα πιο διαχειρίσιμα!

3. Αντιπερισπασμοί

Όπως, πολλές φορές χρησιμοποιείς αντιπερισπασμούς για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου ή άλλους, έτσι μπορείς να κάνεις και με έναν χωρισμό! Θα δεις ότι έτσι δε θα σκέφτεσαι συνέχεια τη σχέση σου που μόλις τελείωσε και θα μπορέσεις να πας παρακάτω, αρκετά πιο εύκολα!

Σύμφωνα, με την έρευνα πάντως, η πρώτη στρατηγική σε βοηθάει να ξεπεράσεις πιο εύκολα τον χωρισμό, ενώ η δεύτερη να νιώθεις πιο όμορφα που χώρισες. Και να μη κάθεσαι και χάνεσαι στις σκέψεις σου!

Δες ακόμα: Διάλειμμα στη σχέση: Πότε πρέπει να πεις «τέλος» και να χωρίσεις;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;