ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος;
ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Δείτε αναλυτικά!

Το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019 καταρτίζεται από σχετική ΚΥΑ που εκδίδεται κάθε χρόνο και με την οποία στη συνέχεια, δημοσιεύεται μια δημόσια πρόσκληση του Οργανισμού που παρέχει τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις.

Η κατάρτιση του προγράμματος για την επιδότηση των διακοπών των εργαζομένων, των ανέργων και των οικογενειών τους που αφορά την περίοδο 2019 – 2020, φαίνεται πως εγκρίθηκε από την Υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, τον Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, αλλά και από τον Υφυπουργού Εργασίας, Κώστα Μπάρκα.

Όσον αφορά τους δικαιούχους στο πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019, αυτοί πρέπει να είναι κάτοχοι voucher, Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

Διάβασε παρακάτω τις αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, έτσι ώστε να ξέρεις από τώρα τι χρειάζεται για να γίνεις δικαιούχος στο πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019.

Γενικές Πληροφορίες – ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019

  • Είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν περιληφθεί στο «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ. Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη τους είναι απαραίτητο να είναι κάτοχοι Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.
  • Το πρόγραμμα καταρτίζεται από σχετική ΚΥΑ που εκδίδεται κάθε χρόνο, βάσει της οποίας, στη συνέχεια, δημοσιεύεται Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού με τους λεπτομερείς όρους και τις προϋποθέσεις αυτού. Η Δημόσια Πρόσκληση αναρτάται στον Διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.
  • Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου δώδεκα (12) μήνες. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης και λήξης αυτού ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση.
  • Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του καταλύματος. Ο μόνος περιορισμός που έχει τεθεί ως προς την επιλογή του τουριστικού καταλύματος είναι να μη βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με τον τόπο διαμονής τους ή αν βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, να εντάσσεται στις εξαιρέσεις που αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση.
  • Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση. Οι δικαιούχοι στις αιτήσεις τους δηλώνουν και τα ωφελούμενα μέλη τους.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;