Η Cardlink και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «Emphasis»
Μάθε περισσότερα!

Το πρόγραμμα «Emphasis» είναι μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει νέες επιχειρηματικές ιδέες, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και επιπλέον να τις υποστηρίξει ώστε να αναπτυχθούν και να υλοποιηθούν σε πραγματικό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντική υποστήριξη και καθοδήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Cardlink και του Κέντρου ACEin σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος με στόχο την ανάπτυξη και υλοποίηση της ιδέας τους. Επιπλέον, η Cardlink θα προσφέρει χρηματικά βραβεία στις νικήτριες ομάδες και θα υποστηρίξει την πιλοτική υλοποίηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που θα διακριθεί.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να υποβάλλουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις σε μία από τις παρακάτω τέσσερις θεματικές ενότητες στον κλάδο του Retail:

• Business Analytics
• Customer Experience
• Payments/Added Value Services
• Retail Modernization

Το «Emphasis» αναπτύσσεται σε τρεις φάσεις, η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες των 2 έως 6 ατόμων

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο www.cardlink.gr/emphasis μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2019.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail acein@aueb.gr.

Λίγα λόγια για την Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών δικτύου στην Ελλάδα με περισσότερα από 250.000 τερματικά, 8.500 καταστήματα e-commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Ιανουάριο του 2015, η Cardlink είναι εταιρεία του Ομίλου Quest.

Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής για Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) δημιούργησε το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin), τη θερμοκοιτίδα του Πανεπιστημίου. Βασική στρατηγική του Κέντρου ACEin είναι η στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, η κοινωνική επιχειρηματικότητα κλπ. Το Κέντρο ACEin προσφέρει στις επιχειρήσεις αυτές κατάρτιση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας και λειτουργίας μίας startup, υπηρεσίες από εμπειρογνώμονες σε τομείς όπως λογιστικά, φορολογικά και νομικά ζητήματα κ.λπ., καθοδήγηση και δικτύωση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) ΟΠΑ
E-mail: acein@aueb.gr
Τηλ. 210 8203827
www.acein.aueb.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;