Eurovision 2019: Εντοπίστηκε ακόμη ένα λάθος στη βαθμολογία!
Και άλλο ένα λάθος εντοπίσθηκε στα αποτελέσματα για τη Eurovision 2019!

Η Eurovision 2019 είχε ένα μεγάλο πρόβλημα με τη βαθμολογία της Λευκορωσίας που τελικά άλλαξε αρκετές από τις θέσεις που κατέκτησαν οι χώρες στον τελικό της διοργάνωσης. Μέσα σε αυτές και η Κύπρος που ανέβηκε στην 13η θέση. Μετά από αυτό έρχεται και ένα άλλο μεγαλύτερο λάθος!

Αυτό έχει να κάνει με τον Β’ ημιτελικό και μία χώρα που δεν έπρεπε να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019. Αλλά, έπρεπε να περάσει μία άλλη! Κι όμως, συμβαίνουν και αυτά!

Η RAI, η Ιταλική κρατική τηλεόραση, αποκάλυψε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για τον ημιτελικό και τον τελικό της Eurovision 2019. Κι εκεί διαπιστώθηκε η μεγάλη διαφορά!

Βλέπεις, το κοινό της Ιταλίας είχε κατατάξει στην 10η θέση για τον Β’ ημιτελικό τη Λιθουανία. Έτσι, η χώρα θα έπαιρνε έναν βαθμό από την Ιταλία και θα ξεπερνούσε έτσι τη Δανία. Μάλιστα, αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να περάσει στον τελικό η Λιθουανία αντί της Δανίας!

Και οι αντιδράσεις ξεκίνησαν αμέσως. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Λιθουανικής τηλεόρασης LRT δήλωσε:

“Η κατάσταση είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Εμείς, ως ραδιοτηλεοπτικός φορέας, έχουμε υποστεί ηθική και βαθμολογική αδικία.

Ενδέχεται να έχουμε επαρκείς πληροφορίες για να αναγνωριστεί αυτό το σφάλμα. Ωστόσο, ο τραγουδοποιός και ο ερμηνευτής θα μπορούσε να απαιτήσει σημαντική οικονομική αποζημίωση.

Όταν το τραγούδι ακούγεται σε τόσο μεγάλο ακροατήριο, η ανταμοιβή του συγγραφέα για την αναπαραγωγή του τραγουδιού δύο φορές είναι σημαντικά υψηλότερη από όταν ακούγεται μόνο μία φορά.”

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Λιθουανίας στην Eurovision 2019, δε φαίνεται διατεθειμένος να κάνει κάποια περαιτέρω κίνηση, καθώς δήλωσε:

“Έκανα ότι μπορούσα, αλλά ότι έγινε, έγινε.

Όσοι ήταν στο τελικό ήταν άξιοι γι’αυτό και δε βλέπω τον λόγο να τους χτυπήσω άσκοπα ή να τους στερήσω τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.”

Αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είχε και αλλαγές στα αποτελέσματα του τελικού της Eurovision 2019, καθώς εκεί ψηφίζουν όλες οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Αλλά, όταν δεν περνάς στον τελικό σπάνια έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το κοινό η διοργάνωση. Οπότε, έχεις μόνο τους φανς που τη βλέπουν και ψηφίζουν!

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Απίστευτο! Αλλάζουν τα αποτελέσματα του τελικού με ανακοίνωση της EBU!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;