Game of Thrones: Οι φανταστικές αντιδράσεις των ηθοποιών όταν διαβάζουν το τέλος της σειράς!
Είχαν και οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones την ίδια αντίδραση με σένα για το τέλος της σειράς;

Το Game of Thrones αποχαιρέτησε τους εκατομμύρια φανς του με ένα ειδικό επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αμερική. Ήταν ένα επεισόδιο που σε πήγαινε μία βόλτα πίσω από τις κάμερες και στο πώς δημιουργήθηκε η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Οι φανς που το είδαν, όμως, ασχολήθηκαν κυρίως με τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών στις διάφορες σκηνές και όταν διάβασαν για πρώτη φορά το σενάριο. Μπορεί ο τελευταίος κύκλος να μη σε ικανοποίησε, αλλά, κάτι τέτοιο αξίζει να το δεις!

Το επεισόδιο/ ντοκιμαντέρ είχε τον τίτλο “Game of Thrones: The Last Watch” και μας δείχνει τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών όταν διαβάζουν το σενάριο για κάθε επεισόδιο. Αλλά κι άλλα διάφορα που έγιναν πίσω από τις σκηνές και στα γυρίσματα!

Ανάμεσα σε όλα αυτά, υπάρχουν σκηνές από τη στιγμή που το καστ της σειράς κάθεται στο τραπέζι, διαβάζει το σενάριο και μαθαίνει την κατάληξη των χαρακτήρων. Το γνωστό table read! Και βεβαίως στη συνέχεια υπάρχουν SPOILERS!

Η σκηνή που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στους θαυμαστές και φαίνεται ότι μοιράστηκαν όσο καμία άλλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτή που η Arya σκοτώνει τον Night King! Βέβαια, εκεί υπήρχαν και οι πιο θερμές αντιδράσεις και των πρωταγωνιστών που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Το ντοκιμαντέρ, επίσης, έδειξε ένα ολοκληρωμένο πλάνο με την αντίδραση του Kit Harington, κατά πολλούς Jon Snow, όταν έμαθε ότι ο Jon θα σκότωνε την Daenerys. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο ηθοποιός φαίνεται να είναι φανερά αναστατωμένος, καθώς βάζει τα χέρια στο κεφάλι μην πιστεύοντας αυτό που διάβασε. Για να του φτιάξει λίγο τη διάθεση η Emilia Clarke κάνει μία αστεία γκριμάτσα γλιστρώντας κάτω από το τραπέζι!

Δες και τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν οι φανς της σειράς!

Δες ακόμα: Game of Thrones: Το περίεργο ρεκόρ που κατέρριψε η σειρά στον 8ο κύκλο της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;