Survivor 2019: Η ομάδα που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο και το ανατρεπτικό συμβούλιο!
Ακόμη ένα αγώνισμα με ένα απίστευτο έπαθλο έγινε στο Survivor 2019!

Στο Survivor 2019 έχουν έρθει εδώ και κάποιες μέρες πι “παλαίμαχοι”, παλιοί παίκτες προηγούμενων εκδοχών του παιχνιδιού. Και τώρα οι φετινοί παίκτες καλούνται να τους αντιμετωπίσουν σε ορισμένα παιχνίδια που έχουν και μοναδικά έπαθλα!

Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή. Στο χθεσινό επεισόδιο, που λες, οι παίκτες του Survivor 2019 σχολίασαν λίγο την εμφάνιση και τις αποδόσεις των παικτών που μπήκαν στο παιχνίδι επιβίωσης. Όλοι τους έκαναν λόγο για έναν Τούρκο παίκτη που είχε εξαιρετικό στόχο!

Στη συνέχεια, υπήρξε ένα αγώνισμα με ένα μοναδικό έπαθλο. Παλαίμαχοι και νέοι παίκτες έβαλαν τα δυνατά στους στον στίβο μάχης για να κερδίσουν ένα ταξίδι στη Μύκονο. Μάλιστα, εκεί θα τους συνοδεύσει κι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο προηγούμενο επεισόδιο υπήρξε κι ένα αγώνισμα με έπαθλο ακόμη ένα ταξίδι. Αυτή τη φορά, όμως, στο Τσεσμέ της Τουρκίας και μαζί με τον Ατζούν Ιλίτζαλι!

Στο χθεσινό επεισόδιο, πάντως, όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους στον στίβο μάχης για να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο ταξίδι. Ο στίβος μάχης ήταν σκληρός και απαιτούσε την πλήρη σωματική και πενυματική αφοσίωση των παικτών.

Για το έπαθλο αυτό θα υπάρξουν δύο γύροι. Κι έτσι το αγώνισμα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2019 αποτελούσε τον πρώτο γύρο. Αν στον δεύτερο γύρο κερδίσει άλλη ομάδα από αυτή που κέρδισε στον πρώτο, θα γίνει και ένα τρίτο αγώνισμα που θα κρίνει τον τελικό νικητή και τους παίκτες που θα χαρούν το ταξίδι στη Μύκονο.

Τον πρώτο γύρο, λοιπόν, κατάφεραν να κερδίσουν οι παλαίμαχοι παίκτες! Με τους παίκτες του φετινού Survivor να είναι φανερά στεναχωρημένοι!

Μετά το αγώνισμα, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να διεκδικήσουν όλοι την θετική ψήφο του κοινού.

Οι παίκτες που θα καταφέρουν να αποσπάσουν περισσότερες θετικές ψήφους θα γίνονται πιο δημοφιλείς, κάτι που θα τους βοηθήσει πολύ στην πορεία τους προς τον μεγάλο τελικό του Survivor 2019. Έτσι, στο συμβούλιο κάθε παίκτης είχε κάποια λεπτά ώστε να απευθυνθεί στο κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι και να το πείσει να του δώσει τη θετική του ψήφο!

Δες ένα σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε λόγω σοβαρού τραυματισμού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;