Απάντηση Μπακογιάννη για το χτεσινό περιστατικό στα Άνω Πετραλώνα
Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε σήμερα για τη χτεσινή πρόκληση που δέχτηκε από αντιεξουσιαστές σε ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα!

Να θυμίσουμε αρχικά ότι χτες το βράδυ ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τους δημοτικούς συμβούλους, Λευτέρη Σκιαδά και Νίκο Αβραμίδη, σε ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα, όπου και σημειώθηκε έντονο περιστατικό με πλήθος αντιεξουσιαστών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο και του ζητούσαν να φύγει.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε σήμερα σχετικό σχολιασμό για το συμβάν της Τρίτης, αναφέροντας το εξής χαρακτηριστικό: ” Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», ενώ παράλληλα αποκάλεσε τους συγκεκριμένους ανθρώπους που μαζεύτηκαν χτες το βράδυ στο απέναντι πεζοδρόμιο της ταβέρνας, “κουφοντινάκια”, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος έκανε κίνηση να τους καλέσει για να τους κεράσει κρασί και να κάνουν συζήτηση.

Όπως τόνισε μάλιστα, ο Κ. Μπακογιάννης απευθύνθηκε στους ίδιους και τους είπε ότι “απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία”, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε κανένα λόγο να αποχωρήσει από το χώρο που έτρωγε, ενώ στο τέλος ανέφερε, σχετικά με την ψυχραιμία που αντιμετώπισε το συμβάν, το εξής:

«Το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου, εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο».

Δες ακόμα: Δημοτικές Εκλογές 2019: Αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;