Survivor 2019: Η ομάδα που κέρδισε το απίθανο έπαθλο!
Για να δούμε ποια ομάδα κέρδισε το πολυπόθητο ταξίδι στην Μύκονο!

Στο Survivor 2019 έχουμε δει αρκετές ανατροπές. Και το χθεσινό επεισόδιο, δεν μας απογοήτευσε! Είχαμε το δεύτερο αγώνισμα για το πολυπόθητο ταξίδι στην Μύκονο, αλλά και μία ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε.

Στην αρχή, οι παίκτες του Survivor 2019 βρέθηκαν στον αγωνιστικό στίβο για να αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους και να καταφέρουν να ισοφαρίσουν για να έχουν ελπίδες για τη νίκη του μεγάλου επάθλου. Το αγώνισμα ήταν αρκετά απαιτητικό, με πολλά εμπόδια και δυσκολίες.

Οι παίκτες από τις δύο ομάδες έπαιζαν με ίσους όρους, καθώς φαινόταν και οι δύο ομάδες να έχουν την ίδια δυναμική. Μάλιστα, το σκορ πήγαινε πόντο πόντο, μετατρέποντας το αγώνισμα σε ντέρμπι!

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 10 – 8. Οι παλαίμαχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν και τη δεύτερη νίκη και να κερδίσουν το ταξίδι. Επίσης, έκαναν έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό για τη νίκη τους.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες και Τούρκοι παίκτες του Survivor 2019 πήγαν στο συμβούλιο του νησιού όπου, ο Σάκης Τανιμανίδης τους έκανε μία σημαντική ανακοίνωση!

Πριν μερικές μέρες είχαν ξεκινήσει ένα αγώνισμα για το δέκατο και τελευταίο αυτοκίνητο, αλλά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Χικμέτ, το αγώνισμα διεκόπη. Αλλά, όπως είπε ο παρουσιαστής αυτό θα πρέπει να συνεχίσει και να δοθεί και το τελευταίο αυτοκίνητο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε τα εξής:

“Θυμάστε ότι έχουμε αφήσει στη μέση έναν αγώνα, έναν σημαντικό αγώνα που είχε σαν έπαθλο το δέκατο και τελευταίο αυτοκίνητο. Εκείνος ο αγώνας που δυστυχώς διακόπηκε διότι ο Χικμέτ τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί, πρέπει να συνεχιστεί. Με 8-2 ήταν μπροστά η άσπρη ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα παίξουμε το συγκεκριμένο αγώνισμα.”

Δες ένα σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Η ομάδα που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο και το ανατρεπτικό συμβούλιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;