Σταμάτης Κωβαίος: Ο παίκτης του Master Chef μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! (video)
Ο Σταμάτης Κωβαίος μίλησε για το πρόβλημα υγείας του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Ο Σταμάτης Κωβαίος ήταν ένας από τους παίκτες του Master Chef 2019 και είχε κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο Σταμάτης, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα. Μάλιστα, έκανε μερικές αποκαλύψεις που δε γνωρίζαμε!

Ο Σταμάτης Κωβαίος μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το οποίο, ο πρώην παίκτης του Master Chef 2019, το είχε αποκαλύψει λίγο πριν φύγει από το παιχνίδι. Μίλησε, επίσης, και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του πιο παλιά, όσο ακόμη ήταν παιδί. Αλλά για διαφορετικό θέμα!

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Κωβαίος αποκάλυψη στην Ελεονώρα Μελέτη τα εξής:

“Αυτό μου συνέβη πριν τρία χρόνια περίπου. Είναι κολπική μαρμαρυγή. Είναι μια αρρυθμία στην καρδιά. Η καρδιά φτιάχνει άλλο ένα κέντρο, πέρα απ’ αυτό που υπάρχει και χτυπάει άρρυθμα. Χτυπάνε και τα δύο κέντρα μαζί, οπότε δεν χτυπάσει σωστά, και έχεις και πάρα πολλούς παλμούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι πάρα πολύ καλά και να έχεις κόπωση. Από τους τρεις μήνες που έμεινα στο παιχνίδι, τους δύο περίπου είχα μαρμαρυγή. Με κούρασε λίγο.

Υπάρχει ένα νοσοκομείο, το οποίο μετά το παιχνίδι μου είπε ότι θα αναλάβει όλη αυτή τη διαδικασία για να μου κάνει την εγχείρηση αυτή, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω ποιο είναι.”

Όσον αφορά τα θέματα με την υγεία του που αντιμετώπισε μικρός, δήλωσε τα εξής:

“Κατά τη διάρκεια της εφηβείας μου χρειάστηκε να κάνω 7 χειρουργεία σε 1,5 χρόνια. Είχα σκωληκοειδίτιδα, έπαθα περιτονίτιδα και έσπασε. Μετά πάθαινα συνέχεια μολύνσεις, δεν έκλεινε η πληγή και αναγκάστηκα να κάνω 7 χειρουργεία για να μπω σε σειρά, μου επηρέασε και το συκώτι. Πέμπτη και έκτη δημοτικού πήγα πολύ αραιά σχολείο.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Παντελής Βούρος: Όσα αποκάλυψε ο παίκτης του Master Chef 2019! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;