Στάση εργασίας σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ την Παρασκευή: Δείτε ποιες ώρες!

Από neolaia.gr Team 30 Μαΐου 2019

Δείτε αναλυτικά ποιες ώρες δε θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ!

Στάσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε γραμμή του ΗΣΑΠ, από τα Σωματεία Εργαζομένων στις συγκοινωνίες για την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Πιο συγκεκριμένα, η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 8:00 π.μ. και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Αυτό σημαίνει ότι οι συρμοί του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα κινούνται από τις 8:00 π.μ. έως τις 22:00 το βράδυ, ενώ τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των Σωματείων:

«Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση.

Εδώ και καιρό κάναμε, γι’ αυτά τα θέματα, προειδοποιητικές κινητοποιήσεις και εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια διαλόγου. Ωστόσο, συναντήσαμε πλήρη άρνηση και αδιαφορία για την επίλυσή των τεράστιων προβλημάτων των εργαζόμενων, καθώς κυβέρνηση και Υπερταμείο ενδιαφέρονται μόνο για την «ευημερία των αριθμών», θυσιάζοντας τις λαϊκές Σταθερές Συγκοινωνίες.»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486