Ορίστε γιατί τα κουνούπια σε τσιμπάνε περισσότερο από άλλους ανθρώπους!

Από neolaia.gr Team 1 Ιουνίου 2019

Τώρα ξέρεις γιατί τα κουνούπια σε τσιμπάνε περισσότερο από ότι άλλους!

Ήρθε η περίοδος που τα κουνούπια βγήκαν από τις κρυψώνες τους για τον χειμώνα και έχουν αρχίσει και σε τσιμπάνε ανελέητα. Ειδικά, αν είσαι ένας από τους άτυχους, που δεν μπορούν να πάνε ούτε ένα βήμα χωρίς να τους τσιμπήσει ένα κουνούπι.

Αν είσαι σαν και μένα, λοιπόν, θα ήθελες να μάθεις γιατί σε τσιμπάνε περισσότερο τα κουνούπια από ότι τους άλλους γύρω σου!

Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Μόνο τα θηλυκά κουνούπια τσιμπάνε κι αυτό γιατί χρειάζονται το αίμα για να ταΐσουν τα μικρά τους. Κάθε κουνούπι, όμως, έχει και τις δικές του προτιμήσεις σε αίμα. Σε αυτό συμφωνούν και οι επιστήμονες που έχουν κάνει διάφορα πειράματα.

Έτσι, τα θηλυκά κουνούπια θέλουν την καλύτερη δυνατή τροφή για τα μικρά τους. Κι εσύ είσαι αυτό με τα μικρόβια και τις ορμόνες που εκκρίνεις. Μάλιστα, μπορούν να αντιμετωπίσουν το καλύτερο… αίμα σε απόσταση 30 μέτρων! Οπότε, οι ορμόνες σου και τα μικρόβια που έχει φυσιολογικά το δέρμα σου είναι ένας από τους λόγους που έλκονται τα κουνούπια σε σένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το να κάνεις ακόμη πιο συχνά μπάνιο, δε θα βοηθήσει σε κάτι!

Άλλος ένας βασικός παράγοντας είναι ο τύπος του αίματος σου. Συνήθως, τα κουνούπια τσιμπάνε ανθρώπους με αίμα τύπου 0. Μάλιστα, σε ποσοστό διπλάσιο από ότι σε έναν άνθρωπο με τύπο αίματος Α.

Ο οργανισμός σου παράγει διάφορες οσμές και ορμόνες που αποκαλύπτουν τον τύπο του αίματος που έχεις και, έτσι, έλκεται το κουνούπι πάνω σου. Δηλαδή, δεν υπάρχει ελπίδα να του ξεφύγεις!

Δες ακόμα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν σε τσιμπήσει κουνούπι

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486