4 τρόποι για να ξεκινήσεις με χαρά τη νέα εβδομάδα!

Από neolaia.gr Team 3 Ιουνίου 2019

Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσει υπέροχα τη νέα εβδομάδα!

Το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να δυσκολεύεσαι με το να σηκωθείς και να ξεκινήσεις όλα αυτά που έχεις να κάνεις την εβδομάδα αυτή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι για να αλλάξει αυτό.

Οπότε, σήκω και ετοιμάσου για να αντιμετωπίσεις την εβδομάδα όπως πρέπει. Και για να σε βοηθήσω σου έχω κάποιους τρόπους για να το πετύχεις αυτό.

1. Κάνε το πρόγραμμα της εβδομάδας

Δημιούργησε ένα χρονοδιάγραμμα με αυτά που έχεις να κάνεις και θέλεις να κάνεις. Αφιέρωσε τον ίδιο χρόνο και για τη δουλειά σου και για τη διασκέδασή σου. Είναι καλό να έχεις κάτι διασκεδαστικό που θα περιμένεις να κάνεις πώς και πώς, έτσι ώστε να μην καταλάβεις πώς πέρασε η εβδομάδα.

2. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου

Δευτέρα σήμερα! Άγχος, δουλειά, σχολή! Όλα αυτά σε πιέζουν και δε θα ήθελες να έχεις να τα αντιμετωπίσεις. Γι αυτό, άσε λίγο περισσότερο χρόνο ελεύθερο για τον εαυτό σου. Κάνε ένα μασάζ, κάνε ένα αφρόλουτρο που τόσο θέλεις. Ή πήγαινε γυμναστήριο. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις πολύ πιο ήρεμα την καινούρια εβδομάδα.

3. Θέσε ένα στόχο για την εβδομάδα

Έτσι θα έχεις και το κίνητρο και την ενέργεια για να συνεχίσεις. Ένας στόχος είναι πολύ σημαντικός και θα έχεις κάτι να περιμένεις. Θα δει, κιόλας, ότι στο τέλος της εβδομάδας δε θα νιώθεις ότι οι μέρες αυτές πήγαν χαμένες, αλλά ότι κατάφερες κάτι σημαντικό.

4. Φτιάξε ένα playlist

Η μουσική μας συνοδεύει παντού. Γιατί όχι και στην νέα εβδομάδα. Βρες τις νέες κυκλοφορίες, ή τα τραγούδια που αγαπάς και σε κάνουν να νιώσεις καλά και βάλ’ τα όλα σε μία νέα playlist!

Δες ακόμα: Τρόποι για να αντιμετωπίσεις την εβδομάδα που ξεκινάει!υ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ