6 σειρές ταινιών που αξίζει να δεις!

Από Κωνσταντίνος Δεσποτάκης 3 Ιουνίου 2019

Μπορείς να χαθείς με τις ώρες στους κόσμους που παρουσιάζουν αυτές οι σειρές ταινιών!

Το να πηγαίνεις μία βόλτα στο σινεμά είναι μία ωραία και ξεχωριστή εμπειρία κάθε φορά. Ανάλογα και την ταινία που θα δεις, αλλά και την παρέα που θα έχεις. Όμως, πέρα από τις απλές ταινίες, υπάρχουν και διάφορες σειρές ταινιών που απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο!

Είναι ταινίες που μαθαίνεις τους χαρακτήρες και θέλεις να τους δεις στις διάφορες και μοναδικές περιπέτειές τους. Αυτές είναι οι γνωστές σειρές ταινιών που έχουν ένα τεράστιο κοινό παγκοσμίως και όλοι τις λατρεύουμε. Έστω κι αν δε το δείχνουμε τόσο πολύ.

Γι αυτό σου έχω μία λίστα με τις σειρές ταινιών που πρέπει να δεις οπωσδήποτε! Σημείωση, είναι της τελευταίας δεκαετίας, οπότε ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και ο Harry Potter μένουν εκτός. Αλλά, αυτές τις έχεις δει έτσι κι αλλιώς!

1. Mission Impossible

Ποιος θα περίμενε όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία αυτού του franchise, ότι κάθε επόμενη ταινία θα είναι ακόμη πιο πετυχημένη και καλή. Φτάνοντας στο περσινό Mission Impossible: Fallout που πραγματικά είναι από τις καλύτερες ταινίες δράσεις των τελευταίων ετών. Ο Tom Cruise είναι ένας ηθοποιός δράσης που έχει ενσαρκώσει άψογα τον Ethan Hunt και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τις δύο ακόμη περιπέτειες που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ