6 σειρές ταινιών που αξίζει να δεις!
Μπορείς να χαθείς με τις ώρες στους κόσμους που παρουσιάζουν αυτές οι σειρές ταινιών!

Το να πηγαίνεις μία βόλτα στο σινεμά είναι μία ωραία και ξεχωριστή εμπειρία κάθε φορά. Ανάλογα και την ταινία που θα δεις, αλλά και την παρέα που θα έχεις. Όμως, πέρα από τις απλές ταινίες, υπάρχουν και διάφορες σειρές ταινιών που απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο!

Είναι ταινίες που μαθαίνεις τους χαρακτήρες και θέλεις να τους δεις στις διάφορες και μοναδικές περιπέτειές τους. Αυτές είναι οι γνωστές σειρές ταινιών που έχουν ένα τεράστιο κοινό παγκοσμίως και όλοι τις λατρεύουμε. Έστω κι αν δε το δείχνουμε τόσο πολύ.

Γι αυτό σου έχω μία λίστα με τις σειρές ταινιών που πρέπει να δεις οπωσδήποτε! Σημείωση, είναι της τελευταίας δεκαετίας, οπότε ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και ο Harry Potter μένουν εκτός. Αλλά, αυτές τις έχεις δει έτσι κι αλλιώς!

1. Mission Impossible

Ποιος θα περίμενε όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία αυτού του franchise, ότι κάθε επόμενη ταινία θα είναι ακόμη πιο πετυχημένη και καλή. Φτάνοντας στο περσινό Mission Impossible: Fallout που πραγματικά είναι από τις καλύτερες ταινίες δράσεις των τελευταίων ετών. Ο Tom Cruise είναι ένας ηθοποιός δράσης που έχει ενσαρκώσει άψογα τον Ethan Hunt και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τις δύο ακόμη περιπέτειες που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
35 - 44
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;