Αλέξης Τσίπρας: 10-13 Ιουνίου αναμένεται η επίσκεψη στον Παυλόπουλο
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφτεί τον Προκόπη Παυλόπουλου μεταξύ 10ης και 13ης Ιουνίου για να ζητήσει διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εθνικών εκλογών!

Μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 13 Ιουνίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, έτσι ώστε να ζητηθεί η πρόωρη διάλυση της Βουλής και η προκήρυξη εθνικών εκλογών 2019.

Την παραπάνω πληροφορία ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ενώ στη συνέχεια επεσήμανε ότι η Βουλή θα είναι ανοιχτή και την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα: «Δεν μπορώ να πω αν θα λειτουργούμε και την άλλη εβδομάδα. Αλλά η Βουλή θα είναι ανοιχτή μέχρι να διαλυθεί. Είμαστε σε μια ιδιότυπη αλλά κανονική λειτουργία της Βουλής».

Όσο για τις τροπολογίες που πρόκειται να κατατεθούν, ο Νίκος Βούτσης ανέφερε τα εξής: «Δεν αποκλείω να υπάρξει μικρός αριθμός υπουργικών τροπολογιών. Ευελεπιστώ όμως ότι δεν θα είναι πολλές και δεν θα έχουν φωτογραφικό χαρακτήρα αλλά θα αφορούν προθεσμίες που πρέπει να παραταθούν και κάποια τέτοια πράγματα…»

Ο ίδιος επιπλέον δεν απέκλεισε το γεγονός να έρθουν τροπολογίες στις κυρώσεις συμβάσεων που θα γίνουν την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε επίσης ότι η παραίτηση της κυβέρνησης δεν οφείλεται σε αδυναμία, ούτε έχει να κάνει με κάποια έλλειψη στήριξης, αλλά θα πάμε στις εθνικές εκλογές με όλους τους νυν υπουργούς στην θέση τους ως υπηρεσιακούς, πλην του Υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος θα αντικατασταθεί, αφού αυτό είναι άλλωστε το Υπουργείο που διεξάγει τις βουλευτικές εκλογές. Τα ακριβή του λόγια ήταν τα εξής:

«Δεν έχουμε διάλυση της Βουλής από αδυναμία της Κυβέρνησης ή πτώσης της άρα βρισκόμαστε σε μια ιδιότυπη αλλά κανονικότητα λειτουργίας της Βουλής».

Δες ακόμα: Εθνικές Εκλογές 2019: Η Σοφία Μουτίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;