Η Εθνική Βραζιλίας έρχεται στην Κρήτη!

Από neolaia.gr Team 4 Ιουνίου 2019

Μάθε περισσότερα!

Η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβρη στο Ρέθυμνο της Κρήτης συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας ετοιμάζεται και αυτή με τη σειρά της γι’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και υπόσχονται ότι θα προσφέρουν άφθονο θέαμα στους λάτρεις του αθλήματος!

Ο αρχηγός των «καριόκας», Φάμπιο Φερνάντες δήλωσε με αφορμή τον ερχομό τους στην Ελλάδα: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στην Ελλάδα και να κάνουμε μία μεγάλη πορεία στη διοργάνωση. Για τη Βραζιλία, ο στόχος είναι πάντοτε το κύπελλο».

Ετοιμάζει βόμβα!

Η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ενόψει του SOCCA World Cup και για το λόγο αυτό, ο Φερνάντες αποκάλυψε ότι η ομάδα συζητά με μεγάλα ονόματα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου: «Βρισκόμαστε ήδη σε επαφές με δύο μεγάλα ονόματα του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, προκειμένου να μας ενισχύσουν στην πορεία μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μόλις οριστικοποιήσουμε τη συμμετοχή τους, θα είμαστε σε θέση να τους ανακοινώσουμε», τόνισε.

Στις μεγάλες ετοιμασίες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup έχει συνεισφέρει σημαντικά και ο Δήμος Ρεθύμνου, ο οποίος βρίσκεται αρωγός στο πλευρό των διοργανωτών, ομαλοποιώντας με τις καίριες παρεμβάσεις των ανθρώπων του την υλοποίηση μιας από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας. Η Γευσήνους, η μεγαλύτερη εταιρεία catering στην Ελλάδα με υψηλές γευστικές υπηρεσίες θα στηρίξει και αυτή με τη σειρά της το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία της για στήριξη στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που διαφημίζουν την Ελλάδα σε όλον τον πλανήτη.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486